Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інспектор, який постраждав від регіонала, "відбувся" зауваженням

Понеділок, 4 липня 2011, 11:17

Наказ про переведення в Патрульну службу співробітників луганського ДАІ, що були замішані в скандалі з регіоналом Володимиром Ландиком, скасували.

"Усі засоби мас-медіа розповсюдили інформацію про те, що інспекторів...покарали за те, що вони здійснювали патрулювання на службовому автомобілі з невключеним проблисковим маячком, в якому перегоріла лампочка", - йдеться у повідомленні луганської міліції.

"Про це стало відомо міністру внутрішніх справ (Анатолію Могильову), який надав команду негайно розібратися чи відповідає ступень покарання ступеню дисциплінарного порушення", - зазначили у прес-службі міліції.

У повідомленні зазначається, що "проведеною додатковою службовою перевіркою було встановлено, що провина інспекторів ДАІ полягає в тому, що вони не доповіли безпосередньому керівництву про технічну несправність проблискового маячка, яка виникла під час несення служби".

У зв’язку з цим, наказ про покарання працівників ДАІ був скасований "за невідповідністю тяжкості провини зі ступенем покарання", а інспекторам оголошено зауваження.

Скандал за участю даних інспекторів ДАІ і народного депутата Володимира Ландика стався 12 березня поточного року. Співробітники ДАІ Косяков і Слива зупинили автомобіль, у якому знаходився народний депутат Володимир Ландик.

Пізніше інспектори заявили, що з машини вискочив охоронець народного депутата і побив співробітника ДАІ Косякова. Сам Володимир Ландик усе заперчив, указуючи, що Косяков зупинив автомобіль з метою вимагання грошей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування