Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Органи" вже взялися за БЮТівців із суду по Тимошенко

Середа, 6 липня 2011, 11:19

Депутата від БЮТ Віталія Коржа було допитано в МВС з приводу поведінки БЮТівців у залі Печерського суду, який розглядає справу Юлії Тимошенко.

Як розповів Корж "Комерсант-Україна", він дав свідчення слідчому МВС.

"Мені прийшла повістка з'явитися в п'ятницю на 12.00 до Головного управління МВС за адресою Володимирська, 15. Я давав свідчення майору міліції Ганні Скирді. Спочатку питання, що стосуються дій народних депутатів у Печерському райсуді 24 червня, здалися мені провокаційними, але, здається, я зміг переконати МВС в тому, що у хуліганських діях народні депутати не брали участі", - сказав він.

Голова прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко не став коментувати заяву Арсенія Яценюка про намір ГПУ викликати на допит низку опозиційних депутатів.

"Це політична заява пана Яценюка", - сказав він.

Голова прес-служби МВС Києва Володимир Поліщук також не прокоментував слова Яценюка.

Як відомо, раніше Яценюк заявив, що низка БЮТівців були викликані на допит в Генпрокуратуру після засідання Печерського суду у справі Тимошенко в понеділок.

Один з викликаних на допит депутатів Роман Забзалюк розповів, що він і ще кілька БЮТівців вимагали від керівництва суду пояснити появу в залі суду "невстановлених осіб", після чого їх запросили до кабінету голови суду Отрош.

За словами Забзалюка, Отрош звинуватила депутатів у тому, що вони вриваються до кабінету, а пізніше звернулася з відповідною заявою до Генпрокуратури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування