Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров у шоці від лікарень: Пирогов у кращих умовах працював

Середа, 3 серпня 2011, 10:42

Прем’єр Микола Азаров заявляє про необхідність створення єдиного центру гірничої безпеки.

Про це він сказав на засіданні Кабміну у середу, коментуючи аварії на шахті у Макіївці.

"Довіряти системам безпеки на самих шахтах далі не можна… Треба створювати єдиний центр гірничої безпеки, встановлювати на шахтах незалежні системи контролю та спостереження, які будуть в онлайн-режимі передавати об’єктивну інформацію до такого центру", - сказав Азаров.

Він висловився також за запровадження більш жорстких законодавчих норм для посилення відповідальності за недотримання норм безпеки на шахтах.

Азаров також заявив про необхідність переобладнання лікарень.

"Я був шокований станом лікарні у Макіївці, де лежать постраждалі жінки. Палата нагадує занедбану комірчину. Сучасного рентгенівського обладнання в травматології немає. Так лікувати людей не можна", - сказав він.

"У Севастополі більшість приміщень міської лікарні збудовані у ХІХ столітті, після війни. Пирогов у кращих умовах працював! Палати – як після бою у Севастополі, а біля дверей – сакраментальне оголошення: "Пацієнти повинні мати з собою рушник і постільну білизну", - додав Азаров.

За його словами, усі питання безпеки на підприємствах гірничої галузі Кабмін розгляне на спеціальному засіданні приблизно через тиждень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування