Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" не хочуть спішити з планами Хорошковського

Понеділок, 2 квітня 2012, 22:01

Ціни на газ для населення можна буде переглядати лише після реалізації соціальних ініціатив президента.

Таку думку озвучив депутат від фракції Партія регіонів Владислав Лук'янов, якого цитує прес-служба партії.

"Повністю підтримую необхідність співпраці з МВФ, це прискорює інвестиційний процес. Але до питання про підвищення ціни на газ я підходжу обережно і зважено", - зазначив він.

"У нас в Україні видобувається близько 20 мільярдів кубів свого газу. Незважаючи на технологічні потреби, на якісь витрати, які пов'язані з транспортуванням свого газу, все одно власний газ потрібно направити на потреби населення...", - уточнив Лук’янов.

"Я бачу необхідність у зниженні вартості державних запозичень і тому вважаю доцільним співробітництво Україна і МВФ, але бачу необхідність спочатку зробити баланс газу", - заявив політик.

"Спочатку провести заходи по зниженню споживання, реалізувати в життя соціальні ініціативи Президента щодо збільшення доходів населення. І лише тільки після цього, а не до цього, можливо підійти до питання щодо ціни на газ", - додав депутат.

Як відомо, перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський заявив, що Україна розробляє план поступового підвищення внутрішніх цін на газ, що є умовою відновлення кредитів Міжнародного валютного фонду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: