Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров жаліється, що "регіоналів" мало показують по телевізору

Середа, 3 жовтня 2012, 10:51

Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що Партію регіонів та позитивні моменти її діяльності дуже мало показують на українських телеканалах.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

За словами Азарова, часто говорять, що "нібито у нас ЗМІ у більшій мірі працюють на Партію регіонів, якщо говорити про нашу партійну силу".

"Я б порадив тим дипломатам на тиждень приділити кілька годин часу кожного вечора і подивитися наші матеріали на наших каналах.  Традиційно вони будуються дуже просто: два протокольні сюжети – в кращому випадку покажуть президента, що здоровається з кимось з дипломатів на якійсь зустрічі, прем’єр-міністра, який 5 секунд щось скаже", - сказав Азаров.

"А потім ідуть суцільні сюжети про те, які погані дороги, де дах обвалився, де ще якийсь недолік. Можна подумати, що 2 роки тому були дороги дуже хороші і дахи ніде не обвалювались", - сказав Азаров.

Він також поскаржився, що ніде на українських каналах "ви не найдете сюжетів про те, що відкриваються нові лікарні, школи, дитсадки, будуються дороги, мости, розв'язки".  

Як повідомлялося раніше, Партію регіонів на українських телеканалах згадують і показують в 9 більше, ніж усіх інших учасників виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: