Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іллєнко вважає, що Герега визнала поразку

Четвер, 1 листопада 2012, 12:44

Кандидат від "Свободи" Андрій Іллєнко, який переміг у 215-му окрузі секретаря Київської міської ради Галина Герега, розцінює її заяву про результати виборів як визнання своєї поразки.

"Я приємно здивований цією новиною. Дуже важливо, що на піку емоцій і жорсткого протистояння Галина Герега таки визнала результати виборів у 215-му окрузі", - цитує Іллєнко прес-служба ВО "Свобода".

"Добре, що вона не стала продовжувати загострення конфлікту. Це правильний і конструктивний крок, який є нормою для цивілізованих країн", - вважає "свободівець".

На його думку, визнання результатів виборів "дозволить зменшити ескалацію конфлікту в Києві".

"Цей вчинок має стати прикладом для інших політиків, які зазнали поразки в Києві. Адже саме столична громада визначила, що об'єднані сили опозиції, які не програли жодного округу в Києві, відображають її погляди і повинні представляти українську столицю у Верховній Раді", - зазначив "свободівець".

Як відомо, Герега в четвер заявила, що чесно перемогла на парламентських виборах у 215-му окрузі, тому свою поразку не визнає, хоча в суди звертатися не збирається.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування