Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губський піде на нові вибори і хоче результат у прямому ефірі

Вівторок, 6 листопада 2012, 14:04

Кандидат у депутати по 197 округу Богдан Губський готовий брати участь у перевиборах і виступає за озвучення їхніх результатів у режимі прямої трансляції.

Про це йдеться в його заяві, поширеній прес-службою політика у вівторок.

"У випадку проведення перевиборів на 197-му виборчому окрузі готовий взяти у них участь і довести, що маю підтримку більшості виборців округу", - заявив Губський.

"У випадку перевиборів з метою чесного і об’єктивного встановлення результатів голосування пропоную, щоб підсумкові дані голосування як на виборчих дільницях, так і в окружній виборчій комісії були зачитані в режимі прямої трансляції", - зазначив політик.

На його переконання, "вся процедура засідання і підрахунку голосів окружною виборчою комісією також має проводитись в режимі цілодобової відеотрансляції".

"На кожній дільниці має бути присутній офіційний міжнародний спостерігач", - вважає Губський.

"Крім того пропоную, щоб у приміщенні, де працює ОВК, під час підрахунку голосів та встановлення підсумкових результатів голосування був присутній представник Центральної виборчої комісії", - додав він.

"Результати перевиборів не мають викликати жодних сумнівів і давати підстави до повторних політичних провокацій та маніпуляцій громадською думкою", - наголосив Губський.

Як відомо, на окрузі №197 у Каневі Черкаської області найповільніше рахували голоси і опозиціонери заявляли про махінації на користь самовисуванця Богдана Губського.

Альтернативний підрахунок голосів показав перемогу кандидата "Батьківщини" Леоніда Даценка, однак вранці 5 листопада на сайті ЦВК Губський значився як переможець.

Ввечері 5 листопада ЦВК ухвалила постанову про неможливість встановити достовірні результати виборів в одномандатних округах №94, 132, 194, 197, 223.

Верховна Рада 6 листопада запланувала на вечірньому засіданні розглянути постанову з рекомендацією Центрвиборчкому призначити повторні вибори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...