Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укргазбанк" не може уточнити, чи брала Засуха кредит

Четвер, 8 листопада 2012, 17:36

"Укргазбанк" не може надати інформації щодо достовірності опублікованої заяви про взяття у банку кредиту кандидатом в депутати Тетяною Засухою.

Про це "Українській правді" повідомив глава правління банку Сергій Мамедов.

В банку пояснили, що інформацію не можуть надати "у зв'язку з тим, що на надання подібного документу не надходило жодного запиту та, відповідно, зазначений документ (заява чи копія заяви на надання кредиту) нікому не надавався".

 

"Згідно з законодавством України, інформація, що стосується клієнтів банку, є конфіденційною та не підлягає передачі третім особам", - уточнив він.

"Подібні документи можуть бути надані лише за запитами держорганів, що зазначені у ст.62 закону "Про банки і банківську діяльність", - підсумував глава правління.

Як відомо, раніше в четвер Київський окружний адмінсуд долучив до справи про виборчий округ №94 документ, який свідчить, що "регіоналка" Тетяна Засуха взяла кредит в "Укргазбанку" 1 листопада.

В свою чергу глава ради об’єднаної опозиції "Батьківщини" Арсеній Яценюк на мітингу під ЦВК повідомив, що йому цей документ передали "доброзичливці".

"Мені сповістили проте, що на цей кредит, який видав державний банк, Засуха, вірогідно, могла підкуповувати членів ОВК, які винесли рішення за яким Засуха виграла вибори", - уточнив він.

"Засуха депутатом не стане", - запевнив Яценюк.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: