Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не ставила умов медикам, але від процедур поки відмовилася

Середа, 9 січня 2013, 12:04

Юлія Тимошенко не висувала жодних умов медикам і налаштована продовжувати лікування відповідно до рекомендацій лікарів із берлінської клініки "Шаріте".

Про це заявив головний лікар ЦКЛ№5 у Харкові Михайло Афанасьєв на брифінгу в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Вона сказала мені, що налаштована на продовження лікування з виконанням всієї призначеної програми... Юлія Володимирівна перебуває у коректному контакті з медиками й нам вона жодних умов не висувала", - сказав він.

Водночас, Афанасьєв визнав, що засуджена екс-прем'єр відмовилася від проведення процедури, запланованої на вечір вівторка.

"Учора до зустрічі з захисником були проведені дві процедури за програмою. Після зустрічі вона вже не приймала процедури, харчування й медикаменти приймала... Одна процедура мала відбутися, але оскільки було оголошено про цю акцію, вона не проводилася. Юлія Володимирівна відмовилася від проведення процедур", - сказав він.

"Була вчора оголошена дана акція (громадянської непокори) і розмови йшли з працівниками пенітенціарної служби. Мені було сказано тільки, що вона налаштована (продовжувати лікування), але на даний момент, поки вирішується дане питання, цієї процедури не буде", - сказав Афанасьєв.

На уточнююче запитання, чи йдеться про виконання вимог Тимошенко, викладених у її відкритому листі Віктору Януковичу, головний лікар сказав: "Так, напевно".

Як відомо, 8 січня адвокат Сергій Власенко оприлюднив відкритий лист Тимошенко президенту Віктору Януковичу, в якому екс-прем'єр оголосила про початок особистої акції громадянської непокори.

Зокрема Тимошенко відмовилася спілкуватися зі слідчими й прокурорами, добровільно їхати до суду, повертатися в палату доти, доки там ведеться відеоспостереження й цілодобово перебуває варта, охоронці-чоловіки.

Власенко повідомив також, що Тимошенко відмовляється від проведення медичних процедур.

У рамках акції непокори екс-прем'єр провела ніч із вівторка на середу в душовій кімнаті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: