Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку закликають розібратися з неугодними владі сайтами

Четвер, 4 квітня 2013, 17:53

Влада Донецької області повинна розібратися з тими, хто дискредитує Партію регіонів.

Про це в четвер на 20 сесії Донецької облради 6 скликання заявив депутат Ордаш Дадашов, звертаючись до спікера облради Андрія Федорука, пишуть "Новини Донбасу".

"Після голосування в обласній раді за видобуток нетрадиційного газу в регіоні розгорнуто кампанію дискредитації членів Партії регіонів - обласних депутатів, які голосували за це рішення", - сказав депутат.

Зокрема Дардаш навів приклад, коли на міському сайті Артемівська 06274.com.ua був опублікований великий портрет президента і обласних депутатів під назвою "Зрадники Донбасу".

"Я прошу вас доручити відповідним службам розібратися - звідки ноги ростуть, і хто цим займається. Напередодні великих подій виборних Партії регіонів і членам Партії регіонів обласної ради це не треба", - сказав він.

"Дійшло до того, що зі школи приходять діти і говорять:" Папа, вас там назвали зрадниками Донбасу, що трапилося?". Комусь це треба, щоб люди на місцях були засмучені", - сказав Дардаш.

Як відомо, раніше учасники колегії Донецької облдержадміністрації підняли питання посилення відповідальності журналістів в інтернет-просторі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування