Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР з Миколаєва відправила 10 автобусів на мітинг на Європейську площу

Четвер, 28 листопада 2013, 23:50

Партія регіонів відправила з Миколаєва групу мітингувальників до Києва на противагу прихильникам підписання Україною Угоди про Асоціацію з Євросоюзом, акція яких проходить вже тиждень на Майдані Незалежності.

Як повідомляють "НикВести", з 22:00 і близько години журналісти спостерігали більше 10 автобусів біля офісу Партії регіонів на вулиці Микільській.

За інформацією журналістів, поїздку курирує екс-депутат Миколаївської обласної ради від Партії регіонів Анатолій Семєнков. Перевезення мітингувальників забезпечило ПП "Оріон-Авто", власником якого є депутат Миколаївської міської ради від Партії регіонів Валерій Буркун.

Вхід в автобус здійснювався за списком: спочатку зачитували прізвище - і людина заходила в автобус.

Загалом в Київ з Миколаєва в четверг вирушило понад 500 осіб, кожному з яких у день обіцяно 150 гривень. Деякі з мітингувальників залишаться в столиці на два дні, повідомляє видання.


Куратори автобусів, спілкуючись з кореспондентом "НикВести", повідомили, що вони планують провести акцію на Європейській площі в Києві, де раніше збиралися представники опозиції.

Водночас одні учасники поїздки заявляли, що їдуть на екскурсію в Києво-Печерську Лавру, інші - що південного берега Криму.

29 листопада, у п'ятницю, у Вільнюсі в рамках другого дня саміту Східного партнерства планувалося підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС.

21 листопада уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

У зв'язку з цим рішенням, починаючи з 21 листопада, в різних куточках України та світу почалися масові протести, які тривають досі.

24 листопада на Європейську площу прийшло більше 100 000 людей, які хочуть, щоби Україна підписала угоду про асоціацію.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування