Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українці в Росії протаранили автобус з дітьми-спортсменами з Дагестану

Неділя, 3 листопада 2013, 14:28

Внаслідок аварії за участю мікроавтобуса з українськими номерами й автобуса на федеральній автодорозі у Ставропольському краї троє українців і росіянин загинули, ще одного українця і росіянина госпіталізовано

Про це повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми маємо повідомлення нашого генконсульства в Ростові-на-Дону. З посиланням на головне управління МНС Росії у Ставропольському краї повідомляється, що сталася аварія на трасі Махачкала-Сочі. Унаслідок зіткнення російського рейсового автобуса та мікроавтобуса з українськими номерами загинули троє громадян України, і один у важкому стані перебуває в лікарні", - розповів речник МЗС.

 Фото МНС Росії

 

Раніше в управлінні ДІБДР у Ставропольському краї повідомили, що жертвами ДТП стали четверо людей, зокрема тренер дитячої спортивної команди з Дагестану.

Автобус "Мерседес" прямував із Махачкали до Сочі, в ньому перебувало 39 осіб - 34 дитини віком 10-12 років зі спортивної команди, які їхали на змагання, їхній тренер та ще 4 дорослих. Серед дітей постраждалих немає.

Дітей із автобуса в супроводі співробітників ДІБДР і психологів відправили додому в Дагестан. Одного з них довелося обстежити у лікарні П'ятигорська, але госпіталізація дитині не знадобилася.

Аварія сталася в неділю о 7:40 за московським часом на 331 км федеральної автодороги "Кавказ". За інформацією правоохоронців, автобус зіткнувся з мікроавтобусом "Рено", який виїхав на смугу зустрічного руху. За однією з версій ДТП могла статися через те, що водій мікроавтобуса заснув за кермом. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: