Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко розповів про дві спроби його арешту

Неділя, 2 лютого 2014, 09:35

Екс-глава МВС, лідер руху "Третя українська республіка"  Юрій Луценко заявив, що у грудні та січні його двічі намагалися заарештувати

Про це він заявив в інтерв'ю "Ехо Москви".

"У мене було два нових арешти або спроби арешту: перший - грудневий за організацію масових заворушень, а другий - січневий, я вже диверсант. … У мене 110-а стаття - "Замах на Конституційний устрій", 111-а - "На територіальну цілісність", але найголовніша - 113-та - "Диверсії", - повідомив Луценко.

За його словами, йому "порадили так трохи вдома не поночувати, тому був час почитати книги Фаулза і трохи відпочити, підживитися".

Як відомо, у грудні  Луценко заявляв, що влада планує заарештувати лідерів опозиції.

"... Готується рішення про арешт лідерів опозиції. Вони готуються до введення надзвичайного стану. Для цього їм та їхнім кремлівським ляльководам потрібна кров", - зазначив Луценко. 

Раніше лідера парламентської фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка  та ще кілької нардепів викликали на допит в Головне слідче управління Генпрокуратури.  Вони були допитані як свідки у рамках розслідування кримінального провадження про перевищення повноважень правоохоронцями на площі Незалежності вночі 30 листопада під час розгону студентського мітингу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування