Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці заручників тримають у шахтоуправлінні, а військових - в УБОЗі - журналіст

Неділя, 7 вересня 2014, 11:26

У Горлівці в будівлі ДП "Артемвугілля", захопленому бойовиками, розташована катівня, де утримують заручників. Військовополонених при цьому тримають у захопленому будинку Відділу по боротьбі з організованою злочинністю (ВБОЗ).

Про це у своєму Facebook заявив журналіст видання Gorlovka.ua Олександр Білінський.

"В основному в ній ("катівні") - не військовополонені, а місцеві "вороги народу". Бізнесмени та їх родичі, силовики, громадські діячі, журналісти. Військовополонених містять в ВБОЗі", - зазначив він.

За даними журналіста, у катівні серед інших утримується начальник міського відділу ДАІ Юрій Суходольський.

"На його автомобілі їздять бойовики, а в будинку живуть представники "дружніх" народів", - додав він.

Як відомо, СБУ спільно з волонтерами, громадськими активістами, незалежними журналістами веде роботу з уточнення бази даних зниклих безвісти, полонених та заручників.

Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти працює за адресою м.Київ, вул.Ірининська, 4. Для звернень громадян цілодобово працює "гаряча лінія" call-центру 0800-501-482, 044-235-63-67 та електронна скринька polonhelp@ssu.gov.ua . 

Раніше в РНБО заявили, що точних даних про кількість заручників, полонених та зниклих безвісти немає, однак їх кількість точно перевищує 200 осіб

Разом з тим представники російського МЗС озвучували цифру у понад 1000 осіб. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування