Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Манежну площу в Москві оточили. Навального уже затримали

Вівторок, 30 грудня 2014, 17:13

У Москві люди збираються навколо Манежної площі на акцію протесту проти політичних репресій, міліція почала масові затримання.

Лідер опозиціонерів Олексій Навальний, який отримавши у вівторок 3,5 роки умовно, порушив режим домашнього арешту і теж приїхав на Манежку.

ФСВП вже повідомляє суд про порушення ним правил домашнього арешту, передає РИА "Новости".

"Документи про порушення Олексієм Навальним домашнього арешту будуть направлені до суду", - повідомив офіційний представник федеральної служби виконання покарань Христина Білоусова.

Як тільки Навальний приїхав в центр, його одразу ж на виході з метро затримала міліція.

Навального, який порушив домашній арешт, відвезуть додому, повідомляє агентство "Інтерфакс" з посиланням на ГУ МВС Росії по Москві.

Саму площу повністю оточили силовики, вхід на неї закритий.

Як пише "Дождь", в центр Москви стягнуті додаткові наряди співробітників правоохоронних органів.

За словами фотокореспондента "Новой газеты" Євгена Фельдмана, на Манежній площі "знайшли пакет", але його невдовзі забрали, і люди намагаються зайняти незагорожену частину площі.

Після затримання Навального ОМОН почав затримання мітингуючих. Спершу вони були поодинокі, але потім затримувати стали всіх без розбору.

Як відомо, у вівторок Навальному і його брату винесли вирок у справі про "шахрайство" і засудили Олексія до 3,5 років умовно, а його брата Олега - до 3,5 років ув'язнення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: