Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі серед бойовиків воює працівник МНС РФ - ЗМІ

Субота, 3 січня 2015, 13:09

Один з працівників МНС Російської Федерації Сергій Дмитрієв зараз  "служить" в рядах терористичної організації "ДНР".

Про це пише видання   "Донецкая правда", посилаючись на дані свого розслідування.

"Служить Дмитрієв у м.Саратов в обласному державному закладі "Служба порятунку Саратовської області" МНС Російської Федерації на посаді "рятувальник". Сергій Сергійович Дмитрієв 1990 року народження. Ще рік тому такими як він захоплювалася вся Росія - він разом з сотнями інших молодих людей відправився на Далекий Схід, щоб рятувати міста від затоплення. Для цього Сергій взяв відпустку і поїхав у затоплений Комсомольськ-на-Амурі", - зазначає видання.

У жовтні 2014 Дмитрієв отримав від глави МНС РФ Володимира Пучкова медаль "За відзнаку у ліквідації наслідків НС"

Усі  фото з сайту "Донецкая правда"
 

Повернувшись до Саратова з Далекого Сходу, рятувальник Дмитрієв вирішив дещо змінити профіль роботи і очолив регіональне відділення "Союзу добровольців Росії", яке нібито займається збором і відправкою на південний схід України гуманітарної допомоги.

З липня до листопада 2014 року Дмитрієв знову взяв відпустку і поїхав на схід України.

За даними ЗМІ, торік терориста Дмитрієва бачили у Донецьку у терористичному угрупованні "Мотороли" і у Луганську - у відомому своєю жорстокістю угрупуванні "Привид".

"За особливі старанності у вбивствах мирних українських громадян Сергій Дмитрієв навіть заохочувався ватажком терористичного угрупування "Привид" Мозговим", - зазначає ЗМІ. .

 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: