Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сватовому працює комісія Міноборони та Генштабу

Четвер, 29 жовтня 2015, 23:45

На місці пожежі на складі боєприпасів в Сватовому працює комісія Міністерства оборони та Генерального штабу ЗСУ.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"В даний час причини займання та обставини цієї події з'ясовуються, зараз на місці події працює комісія Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, а також Військова служба правопорядку Збройних Сил України. Вживаються заходи, щоб локалізувати і загасити пожежу", - йдеться в повідомленні.

У Генштабі також заявили, що в даний час перевіряється інформація про потерпілих військовослужбовців в результаті пожежі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Інформації дуже мало. У 8:00 вечора почалася пожежа, там у нас знаходяться склади ракетно-артилерійського озброєння при одній з Луганських військових частин. Туди виїхала група офіцерів на чолі із заступником начальника Генштабу Володимиром Хіжим. У нас є інформація про постраждалих серед військовослужбовців, зараз вона перевіряється", - заявив спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

"Керівництво області озвучувало інформацію про загиблих, але знову ж - інформація обмежена", - зазначив він.

Як відомо, пожежа почалася близько 19.30 на складах з озброєнням в Сватовому, де зберігається майже 3,5 тис. тонн боєприпасів. Повідомлялося про трьох постраждалих і двох загиблих в результаті НП.

За попередньою інформацією пожежа розпочалася в результаті пострілу з ракетниці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування