Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція влаштувала обшук в офісі IT-компанії "Датагруп"

Середа, 9 грудня 2015, 16:07

9 грудня близько 13:00 Дніпропетровський офіс IT-компанії "Датагруп" заблокували співробітники Кіровського відділення МВС Дніпропетровська.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Співробітників компанії замкнули в одній кімнаті та відібрали особисті мобільні телефони. Через кілька хвилин, після заяв працівників про порушення їхніх конституційних прав, особисті речі були повернуті, а кімната розблокована. У той же час офіс компанії залишається замкненим, співробітникам не дають вийти на вулицю", – сказано в повідомленні.

9 декабря 2015 года около 13:00 Днепропетровский офис национального оператора связи «Датагруп» заблокировали сотрудники ...

Posted by Датагруп on Wednesday, December 9, 2015

Керівництво компанії звернулося до міністра внутрішніх справ з вимогою "припинити необґрунтовані дії своїх співробітників і припинити порушення конституційних прав співробітників компанії".

Колишній співробітник компанії Сергій Варфоломей опублікував відео, як співробітники поліції намагалися відібрати у співробітників телефони.

Сбор телефонов у сотрудников ДАТАГРУП. P.S. Уж больно новые полицейские похожи на старых мусоров. И по форме, и по содержанию.)))))

Posted by Sergey Varfolomey on Wednesday, December 9, 2015

У свою чергу видання DOU написало, що причиною обшуку стала скарга Української антипіратської асоціації про те, що на сайті torrentz.pp.ua незаконно поширюються фільми, права на які належать американській компанії Universal City Studios.

Виявилося, що фільми завантажувалися з IP-адреси, що належить компанії Global Telecommunication Systems, яка розташована за однією адресою з Датагруп.

Обшук проводиться "з метою фіксації відомостей про обставини кримінального правопорушення".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: