Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко обіцяє нові подання на арешт нардепів

П'ятниця, 2 вересня 2016, 17:07
Луценко обіцяє нові подання на арешт нардепів
kp.ua

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що найближчим часом подасть у парламент подання про притягнення до відповідальності нардепів за підозрою у державній зраді.

Про це у п'ятницю заявив Генпрокурор Юрій Луценко на засіданні комітету ВР з питань національної безпеки.

"Генпрокуратура не забуває про їхніх (Росії – ред.) співвиконавців цієї трагедії. Ними є сепаратисти, громадяни України. І ви всі добре знаєте, що ГПУ за три місяці мого керування вийшла на результат, який дав можливість затримати і заарештувати екс-нардепа, керівника фракції "Партії регіонів" Єфремова та ряду його осіб", - сказав він.

Луценко також нагадав про затримання мера Торецька за статтею "держзрада".

"Це не кінець, це тільки початок. Я планую внести на розгляд Верховної Ради інші подання про притягнення до відповідальності за підозрою у державній зраді інших діячів, в тому числі тих, хто має депутатські звання", - сказав він.

"При чому довго відтягувати не збираюся. Слідство зараз добирає останні факти, щоб я зміг сформувати підозру подання у Верховну Раду", - додав Луценко.      

Як відомо, 1 серпня Єфремова взяли під варту на 60 діб - до 28 вересня.

Вранці 30 липня стало відомо, що Єфремов затриманий за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України.  

Олександр Шумілін, УП

      

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування