Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко: Неплатники аліментів повинні скласти мандат, наприклад, Каплін

Вівторок, 6 лютого 2018, 14:22

Народний депутат з фракції БПП Сергій Каплін заборгував виплату аліментів, а лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко закликав боржників скласти мандат.

Про заборгованість Капліна свідчить інформація з офіційного реєстру боржників.

Вказується, що виконавцем рішення є Крюківський відділ державної виконавчої служби міста Кременчук Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.

 

Водночас, у Верховній Раді лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив, що такі боржники повинні скласти депутатський мандат.

"Зокрема оце борець за щастя народне Каплін", - сказав він. 

На своїй сторінці у Facebook він написав: "Ми твердо переконані, що усіх євнухів, які зробили дітей і покинули своїх жінок, треба позбавити усіх розкошів".

*Раніше в новині було допущено помилку. Вказувалося, що нардеп РП Сергій Рибалка заборгував сплату аліментів, про що свідчить інформація з реєстру. Проте в реєстрі вказано, що з нього "стягнено кошти", а не "стягнено аліменти".

Сам Рибалка на своїй сторінці у Facebook повідомив, що "щомісяця перераховує на рахунок доньки суттєві суми".

"І для мене це - справа честі. За останні 2 роки я перерахував близько 3,7 млн. грн", - написав він опублікувавши одну із платіжок.

За словами Рибалки, його прізвище з'явилося у реєстрі боржників через позов, де людина намагається спростувати його слова про корупцію.

"Але насправді, мої слова вже підтвердили серйозні свідки. Всі ці факти передані до НАБУ, яке веде відповідне розслідування. І, упевнений, злочинці будуть рано чи пізно покарані", - написав він.

Як відомо, з 5 лютого Міністерство юстиції відкрило онлайн-реєстр осіб, які наполегливо не сплачують аліментів.

Серед боржників є депутати, колишні міністри, представники органів центральної виконавчої влади, місцевої влади, силових структур.

За несплату аліментів тепер можуть забрати права й не пустити за кордон.

Олександр Шумілін, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування