Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Понеділок, 6 серпня 2018, 21:31

Україна збирається перекрити залізничне сполучення з Росією, підозрюваного в нападі на Гандзюк взяли під варту – новини, які обговорювали 6 серпня.

Про справу Гандзюк. Херсонський міський суд ухвалив узяти під варту Миколу Новікова, якого підозрюють у нападі на Катерину Гандзюк, до 1 жовтня включно.  

Про залізничне сполучення з РФ. Україна збирається припинити пасажирське залізничне сполучення з Росією, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Про Донбас. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ у липні зареєструвала на окупованій території Донецької і Луганської областей зростання кількості важкого озброєння і військової техніки у 8,5 разів.

Про Костенко. Звільнений з російської в’язниці українець Олександр Костенко разом із консулами перетнули російсько-український кордон.

Про корупцію. Від корупції на українській митниці держава втрачає до 4,8 мільярда доларів США на рік. Втрати від корупції на українській митниці "становлять набагато більше десятої частини надходжень до державного бюджету та удвічі перевищують суму кредитів, які Україна має намір взяти в МВФ, ЄС та Світового Банку в 2018 році", пише німецька газета Süddeutsche Zeitung.

Про курс. 6 серпня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 27,10-27,13 гривні за долар.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: