Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов про російські санкції: Налякали їжаків голим задом!

Четвер, 1 листопада 2018, 11:58

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов лаконічно відреагував на запровадження Росією санкцій щодо українських громадян та компаній.

Свій коментар він розмістив у Facebook.

"Налякали їжаків голим задом! На мою думку це єдиний можливий коментар, який можна дати щодо російських санкцій проти України", – написав Турчинов.

Пізніше на сторінці секретаря РНБО з’явилося і відео його коментаря, в якому він зазначає, що інформація про російські санкції застала його на військовому полігоні, на півдні України неподалік анексованого Росією Криму, де проводяться масштабні військові навчання з протиповітряної оборони.

Як повідомлялося, секретар РНБО Олександр Турчинов фігурує в санкційному списку Росії, оприлюдненому у четвер.

1 листопада прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду про заходи щодо реалізації указу глави російської держави "Про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб РФ".

Документом запроваджуються спеціальні економічні заходи щодо 322 фізичних осіб та 68 юридичних осіб. Йдеться про замороження рахунків, цінних паперів і майна на території Росії, а також про заборону на виведення капіталу за межі РФ

Україна запровадила санкції проти Росії влітку. В червні 2018 року президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони України щодо запровадження санкції до 14 фізичних осіб і до 30 юридичних із Росії.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...