Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини дня: міжнародний аудит "Укроборонпрому", Гройсман проти Коболєва, побиття журналістів

Середа, 6 березня 2019, 20:19

Порошенко заявив, що РНБО ініціює міжнародний аудит і комплексну ревізію усіх контрактів "Укроборонпрому", Кабінет міністрів оголосив конкурс на посаду голови правління "Нафтогазу", у селі Чабани журналіста та оператора "Схем" виштовхали з селищної ради, завдавши їм тілесних ушкоджень та розбивши відеокамеру — новини, які були актуальні 6 березня.

Про "Укроборонпром"

Президент Петро Порошенко заявив, що Рада національної безпеки та оборони ініціює міжнародний аудит і комплексну ревізію усіх контрактів державного концерну "Укроборонпром".

Тим часом генеральний директор ДК "Уроборонпром" Павло Букін заявляє безпідставність звинувачень журналістів "Наших грошей" щодо розкрадань в оборонній сфері.

Про голову "Нафтогазу"

Під час засідання уряду у середу прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів оголосив конкурс на посаду голови правління "Нафтогазу".

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що оголошення урядом конкурсу на посаду голови НАК суперечить українському законодавству.

Про побиття журналістів

6 березня у селі Чабани журналіста та оператора "Схем" виштовхали з селищної ради, завдавши їм тілесних ушкоджень та розбивши відеокамеру.

Серед нападників на журналіста і оператора програми "Схеми" у Чабанівській селищній раді були заступники селищного голови та голова громадської організації, близької до керівника селища.

Про інші важливі новини

Шевченківський суд частково задовольнив клопотання прокуратури про відсторонення від посади голови Херсонського облради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства активісти Катерини Гандзюк.

Генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що ГПУ разом із СБУ та ДБР затримали двох людей, бо вони хотіли дати 5 мільйонів гривень хабара кандидату у президенти Юрію Тимошенко, щоб він відмовився балотуватися.

Національне антикорупційне бюро закрило кримінальне провадження за фактом можливого незаконного збагачення мера Одеси Геннадія Труханова.

У Верховній Раді станом на 6 березня зареєстровано 6 законопроектів про впровадження покарання для чиновників за незаконне збагачення.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: