Головні новини понеділка і ночі: суд у справі МН17, обвал цін на нафту

Вівторок, 10 березня 2020, 07:00

У Нідерландах почався розгляд справи МН17, ціни на нафту рекордно впали – новини, які були актуальні 9 березня.

Про судовий процес

У понеділок у судовому комплексі Схіпхола поблизу аеропорту Амстердама почались перші слухання у справі про збиття Боїнга-777 Малайзійських авіаліній.

Представляти позицію обвинувачення у судовому процесі над чотирма підозрюваними у катастрофі рейсу МН17 буде виключно прокуратура Нідерландів. 

Суд, що розглядає справу про збиття авіалайнера Малайзійських авіаліній, офіційно визначив присутніх у процесі. Жоден із чотирьох обвинувачених не прибув до суду

Частина родичів загиблих у катастрофі авіалайнера MH17 повідомили суд, що вимагатимуть фінансової компенсації.

Про обвал цін на нафту

Ціни на нафту на азійських ринках обвалились більш ніж на 31% на початку торгів у понеділок, 9 березня, на тлі того, що країни ОПЕК не змогли домовитися з іншими виробниками нафти про скорочення видобутку.

Основні фондові індекси США на відкритті торгів обвалились на тлі зриву угоди про видобуток нафти у рамках ОПЕК + та поширення коронавірусу.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль затвердив новий посилений план антикризових профілактичних заходів щодо боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19.

У Чернівцях із підозрою на COVID-19 госпіталізували чоловіка, який повернувся із країни, де зафіксований випадок захворювання.

До Чернівців 11 березня приїде лікар Всесвітньої організації охорони здоров'я, який огляне хворого на коронавірус COVID-19 та визначить, чи правильно його лікують.

Апеляційний суд у місті Бургас (Болгарія) переніс розгляд скарги кримінального авторитета Олексія Левіна (Москаленка) на рішення суду першої інстанції про його екстрадицію в Україну.

Президент Володимир Зеленський заявляє, що Україна зараз воює, в тому числі, за свою культуру.

Італія розширює заходи боротьби з коронавірусом, які передбачають заборону на публічні зібрання, на всю країну.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування