Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини вівторка і ночі: ресторан Тищенка, НЛО Пентагону

Середа, 29 квітня 2020, 08:00
Головні новини вівторка і ночі: ресторан Тищенка, НЛО Пентагону

Тищенко заявив, що в ресторані у нього "штаб", Пентагон офіційно показав відеозаписи із НЛО — актуальні новини 28 квітня.

Про "Велюр"

Журналісти Bihus info з’ясували, що під час карантину ресторан Тищенка відвідують VIP-гості — нардеп стверджує, що його ресторан "Велюр" не працює для відвідувачів і там проходять лише "особисті зустрічі".

Про НЛО

Пентагон офіційно показав відеозаписи із НЛО, зняті у 2004 та 2015 роках. Вони потрапили у відкритий доступ ще у 2007 та 2017 роках.

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

"Це історичний момент для всіх українців і для мене особисто" — Зеленський підписав закон про ринок землі.

Столична влада підготувала план першого етапу послаблення карантину, який може початися 12 травня — розпочати роботу зможуть перукарні та салони краси, непродовольчі магазини площею до 300 м2 та кав’ярні і ресторани з їжею/напоями на виніс.

Саакашвілі, імовірно, не стане віцепрем’єром із реформ — співрозмовники УП у парламентських колах кажуть, що тепер він говорить вже більше про позицію радника Зеленського.

Світовий банк виділив Україні $135 мільйонів на медицину — кошти підуть на модернізацію лікарень, важливі реформи, а також на навчання тисяч українських лікарів.

В Україні зафіксовано 9410 випадків захворювання на коронавірус — за добу кількість хворих зросла на 401. Внаслідок ускладнень померли 239 осіб, 992 пацієнти одужали. 

Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро України розпочати справу за повідомленням про недекларування генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою майна. 

У Дніпрі на будинках, де живуть шпиталізовані з підозрою на коронавірусну інфекцію, з’явилися відповідні оголошення

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошка вважає, що передчасна передача до суду справи вбивства активістки Катерини Гандзюк може бути "злиттям провадження". Відновити вдруге розслідування буде неможливо.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...