Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українських військових багато тренують до наступальних дій в умовах міста

Четвер, 2 липня 2020, 14:12
Українських військових багато тренують до наступальних дій в умовах міста

В українській армії зараз багато уваги приділяють підготовці військових до наступальних дій у міських умовах.

Джерело: головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак в інтерв’ю АрміяІnform

Пряма мова: "Нині ми значно більше уваги і часу приділяємо підготовці військ до наступальних дій в урбанізованій місцевості. За 6 років ми навчилися добре оборонятися. А військо має бути навченим і наступати вдень і вночі, за будь-яких погодних умов. Таке завдання я поставив ще рік тому. Адже армія має бути всебічно підготовленою до різного розвитку подій…"

Деталі: Запитання, чи означає, що визволення окупованої частини Донбасу можливе не лише дипломатичним шляхом, Хомчак переадресував керівництву держав і політикам.

Він зазначив, що відповідає за боєздатність війська, за його розвиток  та готовність адекватно реагувати на виклики сьогодення.

Пряма мова: "Від себе скажу, нині докладаються величезні зусилля з боку Президента, українського дипломатичного корпусу, наших переговорників задля пошуку таких аргументів, створення такої конфігурації ситуації, щоб Російська Федерація забралася з Донбасу. Продовжує тиснути на Кремль і прогресивний світ. І ця підтримка наших закордонних партнерів надважлива. При цьому варто пам’ятати, що сильне військо – це завжди серйозний аргумент під час переговорів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: