Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини понеділка і ночі: українці в Греції, смерть Енніо Морріконе

Вівторок, 7 липня 2020, 08:00

17 українців провели другу ніч в ізоляторі аеропорту Афін, помер знаменитий італійський композитор Енніо Морріконе — актуальні новини 6 липня.

Про українців в Афінах

17 українців, яких у суботу не впустили до Греції, провели другу ніч у поліцейському ізоляторі в аеропорту Афін. Пасажирам досі не повернули паспорти і валізи з речами.

Громадяни України, плануючи поїздку за кордон, можуть перевірити інформацію про можливість в'їзду за декількома онлайн-сервісами: список.

Більше про те, як уникнути депортації під час поїздок до ЄС в епоху коронавірусу — читайте у статті.

Про Енніо Морріконе

На 92 році життя помер відомий італійський композитор Енніо Морріконе — він написав близько 500 музичних творів та отримав дві премії "Оскар": за внесок у кіномистецтво та за найкращу музику до стрічки "Мерзенна вісімка".

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

Комісія з надзвичайних ситуацій Києва дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22:00.

Петиція про заборону 5G "через вкрай негативне його впливання на здоров’я" набрала необхідні 25 тисяч голосів — тепер Зеленський має її розглянути.

"Це була несподіванка": депутати не збиралися звільнювати Смолія, а хотіли лише дати політичну оцінку без юридичних наслідків.

Перший заступник глави комітету Держдуми Росії з оборони Андрій Красов заявив, що українську армію чекає провал, якщо вона зважиться на військову конфронтацію з РФ.

543 нових випадки захворювання на COVID-19 виявили в Україні за добу 5 липня, 13 хворих померли, а 327 людей одужали.

У Харківській області вирішили поки що не пом'якшувати карантинні обмеження.

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв вважає, що командувач Військово-морських сил ЗСУ контр-адмірал Олексій Неіжпапа перебільшив ймовірність загрози від військ РФ з боку окупованого Криму.

За словами співрозмовників УП, президент Володимир Зеленський вирішив провести зустрічі з усіма нардепами від своєї фракції "Слуга народу", щоб налагодити відносини.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування