Новини 18 листопада: результати місцевих виборів, вакцина від COVID-19

Середа, 18 листопада 2020, 20:08
Новини 18 листопада: результати місцевих виборів, вакцина від COVID-19

ЦВК показала ТОП-10 партій, які взяли найбільше мандатів на виборах, Pfizer заявила про ще більшу ефективність своєї COVID-вакцини, — актуальні новини 18 листопада.

Про результати місцевих виборів

Представники президентської партії "Слуга народу" взяли найбільшу кількість мандатів депутатів місцевих рад, з числа кандидатів, яких висували партії. На другому місці опинилася "Батьківщина", на третьому — "ОПЗЖ".

Крім того, "Слуга народу" перемогла майже на третині виборів сільських, селищних, міських голів від загальної кількості – 30,74%.

Про вакцину від COVID-19

Американська Pfizer, що розробляє вакцину від коронавірусу спільно з німецькою BionTech, після отримання нових даних оголосила про 95% її ефективності - замість 90%, як повідомляли спочатку.

COVAX підтвердив інформацію про виділення Україні вакцини від коронавірусної хвороби на безоплатній основі для 20% населення.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

МВС звільнило з посади начальника Департаменту управління майном НПУ Івана Наумова після того, як журналісти з’ясували, що клуб відпочинку сина Наумова працював під час дії "карантину вихідного дня".

Росія протистоїть Україні на різних фронтах: у Верховній Раді є її маріонетки, а антизахідні наративи Кремля поширюються в медіапросторі, заявила тимчасово повірена США в Україні Крістіна Квін.

Кабмін призначив гендиректора аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна головою Державної митної служби.

У районі проведення ООС, охороняючи базовий табір, загинув український військовослужбовець 1999 року народження.

США запустили дворічну програму на 2 млн доларів, яка має на меті згуртувати внутрішньо переміщених осіб України і зміцнити їх соціальну стійкість перед російською агресією.

Святкування Нового 2021 року у Києві вперше планується без фудкортів, великих концентрів та масових гулянь через пандемію коронавірусу, однак сюрпризи для киян і гостей міста все ж готують.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування