Новини 2 березня: вакцинація Зеленського, інтерв’ю Медведчука та Авакова

Вівторок, 2 березня 2021, 20:19
Новини 2 березня: вакцинація Зеленського, інтерв’ю Медведчука та Авакова

Зеленський зробив щеплення від коронавірусу, Медведчук про санкції: Продукти та все інше купується за готівку, — актуальні новини 2 березня.

Про вакцинацію Зеленського

Президент Володимир Зеленський вакцинувався від COVID-19 вакциною Oxford/AstraZeneca (Covishield). В Офісі президента уточнюють, що глава держави зробив щеплення на території військового мобільного госпіталю № 59 разом з військовими лікарями та захисниками.

Також щеплення проти коронавірусу індійською вакциною Covishield зробив головний санлікар Віктор Ляшко.

Про інтерв’ю Медведчука і Авакова

Депутат від "ОПЗЖ" Віктор Медведчук у своєму інтерв’ю заявив, що санкції не заважають йому користуватися його майном, а їжу він купує за готівку. 

Окрім того, кум Путіна не збирається брати участь у виборах президента України і вважає, що цю посаду треба ліквідувати, однак припускає, що Петро Порошенко міг би повторно стати президентом, якби вибори пройшли в найближчий рік. 

Своєю чергою міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму інтерв’ю заявив, що п'ятий президент Петро Порошенко не є ворогом України, щоб вводити проти нього санкції.

Про інші важливі новини

Печерський районний суд Києва дозволив затримати підозрюваного у державній зраді Анатолія Шарія для доставки в суд з метою розгляду обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Верховній Раді збирають підписи для проведення позачергової сесії, щоб звільнити директора НАБУ Артема Ситника.

Ще одна російська актриса театру та кіно отримала заборону в’їзду в Україну за незаконне відвідування Криму.

В Івано-Франківській області переповнені лікарні, які приймають хворих на коронавірус, пацієнти лежать у коридорах. 

Міністр юстиції Денис Малюська опублікував фото однієї з камер Лук’янівського СІЗО, яку відремонтували за понад 100 тисяч гривень.

Збройні сили України прийняли на озброєння багатозарядну великокаліберну антиматеріальну гвинтівку ручного заряджання "Алігатор".

ЄС запроваджує санкції проти проти високопоставлених російських державних чиновників за ув'язнення Алексєя Навального. Окрім того, США запроваджують санкції щодо 7 російських високопосадовців у зв'язку зі справою Навального.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування