Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 14 червня: перемога української збірної, бійка у Верховній Раді

Четвер, 17 червня 2021, 21:13
Новини 14 червня: перемога української збірної, бійка у Верховній Раді

Збірна України обіграла команду Північної Македонії, Кива та Тищенко побилися у Верховній Раді – актуальні новини 17 червня.

Про перемогу української збірної

Збірна України у другому матчі чемпіонату Європи з футболу перемогла збірну Північної Македонії з рахунком 2:1.

Нагадаємо, що в стартовому матчі Євро-2020 з рахунком 2:3 Збірна України поступилася команді Нідерландів.

Про бійку у Верховній Раді

Голова комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв з трибуни Верховної Ради заявив, звертаючись до ОПЗЖ, що "епоха бідності закінчиться, коли народ витягне цю фракцію і розстріляє".

Після цього члени фракції "ОПЗЖ" вийшли до трибуни і почалася тиснява і штовханина. Зокрема, народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива побився з Миколою Тищенком від "Слуги народу".

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Рада національної безпеки та оборони збереться на засідання у п’ятницю 18 червня. По завершенні засідання планується брифінг секретаря РНБО України Олексія Данілова.

Російський виконавець Алішер Валєєв (Моргенштерн) позивається до Служби безпеки України через заборону в’їжджати в Україну.

Кабінет міністрів скасував обмеження на в'їзд на територію України для тих, хто прибуває з Індії. Самоізоляція для українців, які прибули з Індії, скасовується.

Перед самітом ЄС наступного тижня канцлер Австрії Себастьян Курц підкреслив важливість діалогу з Росією: мир в Європі можливий тільки з Росією, а не проти неї.

Верховна Рада прийняла законопроєкт №5304 про внесення змін до держбюджету-2021, яким збільшує на 600 млн грн видатки на оплату праці працівників апарату місцевих та апеляційних судів.

Верховна Рада у першому читанні ухвалила законопроєкт №5495, який передбачає цифровізацію всіх публічних послуг. 

За минулу добу в Україні зафіксували 1 188 нових випадків захворювання на COVID-19, госпіталізували 601 особу, померли 55 хворих, одужали 4 682 особи.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування