Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини вівторка і ночі: судова реформа, перемога збірної України

Середа, 30 червня 2021, 08:00
Головні новини вівторка і ночі: судова реформа, перемога збірної України

Міжнародні експерти матимуть ключову роль у перезапуску ВККС, збірна України перемогла Швеції і пройшла у чвертьфіналу Євро-2020 — актуальні новини 29 червня і ночі.

Про ВККС

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №3711-Д, який передбачає зміни до закону "Про судоустрій і статус судді", відповідно до якого планується перезапуск Вищої кваліфікаційної комісії суддів за вирішальної ролі міжнародних експертів.

"За" ухвалення закононопроєкту висловилось 293 нардепи, фракції "Батьківщина" та "ОПЗЖ" не дали голосів у підтримку закону.

Про перемогу збірної України

Збірна України в овертаймах обіграла команду Швеції з рахунком 2:1 та вперше в своїй історії вийшла в 1/4 Чемпіонату Європи з футболу.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на перемогу збірної України над командою Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020.

В інтерв’ю головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував матч збірної України проти Швеції в 1/8 "Євро-2020".

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

За добовою смертністю в Європі лідирують Росія, Німеччина, Італія.

Десятки людей загинули в Канаді через надмірну спеку, і температура продовжує бити рекорди.

Кіпр з 1 липня не вимагатиме негативний результат тесту на коронавірус від щеплених мандрівників, що прибувають з України, але не визнаватиме вакцину СoronaVac.

За результатами аудиту у поверхневих водах річкового басейну Дніпра виявили 161 забруднювач — екологи назвали стан річки катастрофічним.

У Міноборони Британії розповіли, що ретельно розслідують, як секретні документи відомства, у тому числі щодо проходження судна HMS Defender біля Криму, опинилися на автобусній зупинці, та що це сталося помилково.

У польському місті Познань на групу українців напав агресивний чоловік, коли почув, що вони розмовляють українською — один з українців від удару втратив свідомість.

Президент Володимир Зеленський зателефонував українській команді перед матчем 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією.

За добу 28 червня в Україні зафіксували 182 нові випадки захворювання на COVID-19, госпіталізували 322 особи, вірус забрав життя 5 громадян, подолали хворобу – 582 осіб.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування