Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Новини 30 липня: знайдений Чаус, відкрита Італія

П'ятниця, 30 липня 2021, 21:28
Новини 30 липня: знайдений Чаус, відкрита Італія

Суддю Чауса знайшли в одному спідньому у селі на Вінниччині, Італія відкривається для українських туристів, але з умовами — актуальні новини 30 липня.

Про Чауса

Екссуддю Миколу Чауса, якого в квітні невідомі викрали у Кишиневі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині в одному спідньому.

У Національному бюро розслідувань закликали передати детективам підозрюваного Чауса — його затримали співробітники СБУ.

Національне антикорупційне бюро оприлюднило відео, на якому вони намагаються зупинити автомобіль Служби безпеки з розшукуваним екссуддею Миколою Чаусом.

Про Італію

Італія з 31 липня відкривається для українських туристів, але з умовою перебування в самоізоляції протягом п'яти днів після прибуття.

Також подорожуючі повинні заповнити онлайн анкету, мати свіжий негативний тест на коронавірус і зробити повторний тест після самоізоляції.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Штам "Дельта" значно заразніший, із більшою ймовірністю подолає захист вакцин і може викликати більш серйозне захворювання, ніж усі інші відомі версії вірусу — презентація, поширена в Центрах із контролю й профілактики захворювань США.

5 серпня в Україні почнуть діяти нові правила перетину кордону і проходження через пункти пропуску на Донбасі і через адмінмежу з Кримом, ключовою зміною є самоізоляція для багатьох категорій громадян.

Компанія "Нова пошта" перевірятиме усі посилки та вантажі за допомогою рентгену та кінологічних служб після вибухів у поштоматах у Києві та Одесі.

В Україні дозволено використовувати препарат Comirnaty від Pfizer-BioNTech для вакцинації від COVID-19 дітей віком від 12 років.

За добу 29 липня в Україні зафіксували 962 нових випадки COVID-19, госпіталізували 488 осіб, померли 14 хворих, одужали 504 особи. Також за минулу добу 150 253 людини вакцинували проти COVID-19.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування