Новини 21 вересня: Україна в "жовтій" зоні, зустріч Зеленського з "слугами"

Вівторок, 21 вересня 2021, 21:01
Новини 21 вересня: Україна в жовтій зоні, зустріч Зеленського з слугами
Фото із відкритих джерел

З 23 вересня у всіх регіони України запроваджують "жовту" зону; Зеленський планує провести зустріч із фракцією "Слуга народу" у Трускавці — актуальні новини 21 вересня.

Про карантин

З 23 вересня на території всіх регіонів України запроваджують "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Карантинні обмеження не будуть поширюватися на колективи тих, хто має документ про вакцинацію, відсутність коронавірусу чи перенесену хворобу.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль констатував, що епідемічна ситуація в країні стрімко погіршується. І наголосив, що держава забезпечує можливість щ епитися безкоштовно.

Про зустріч "слуг"

За інформацією УП, Зеленський планує провести зустріч із фракцією "Слуга народу" у Трускавці, на якій в тому числі буде розмова про кадрові рішення.

У самій фракції не підтвердили збори у Трускавці, але кажуть про робочу нараду з представниками усіх гілок влади та Зеленським.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Україна отримала 159 тисяч доз вакцини CoronaVac у рамках глобальної ініціативи COVAX

Головний виконавчий директор "Нафтогазу" підтвердив, що йде з компанії - за його словами, "дуже велика кількість рішень заморожена".

У Європарламенті закликали ЄС не визнавати вибори в РФ, зазначивши, що російська влада влаштовує голосування з порушеннями - на відміну від української.

22 вересня через матч на "Олімпійському" між командами "Динамо" й "Шахтар" можуть закрити на вхід три станції столичного метро.

У Києві склали протокол про "п'яне" водіння на суддю, яка відома тим, що під час Майдану ухвалювала рішення проти активістів.
За добу 20 вересня в Україні зафіксували 5 159 нових випадків COVID-19 і 137 летальних випадків, госпіталізували 1 086 осіб, одужали 2 156 осіб. Також за минулу добу вакцинували 108 736 людей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування