Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Новини 21 жовтня: дія ковід-обмежень, свіжі рейтинги партій

Четвер, 21 жовтня 2021, 21:42
Новини 21 жовтня: дія ковід-обмежень, свіжі рейтинги партій
фото: уз

Перших пасажирів без ковід-документів не пустили в потяги; підтримка "Європейської солідарності" і "Слуги народу" фактично зрівнялася  — актуальні новини 21 жовтня.

Про карантин

18 пасажирів не допустили до поїздки співробітники АТ "Укрзалізниця" за першу половину доби 21 жовтня через відсутні сертифікат про вакцинацію або негативний тест на COVID-19. Ще у 18 людей виявили зараження коронавірусом завдяки тестуванню на вокзалах.

Нагадаємо, що з 21 жовтня для проїзду у транспорті міжобласного сполучення потрібно мати сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу або свіжий тест на Covid-19, на деяких вокзалах відкрили пункти вакцинації та експрес-тестування.  

Також "Укрзалізниця" з 21 жовтня розгорнула пункти вакцинації та експрес-тестування на covid-19 на 10 залізничних вокзалах країни.

Про рейтинги

Якби вибори до Верховної Ради відбувалися найближчим часом, то потрапити в парламент могли би 8 партій, підтримка "Європейської солідарності" і "Слуги народу" фактично зрівнялася — про це свідчать дані опитування КМІС.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Міністри оборони НАТО мають намір узгодити новий генеральний план для захисту від будь-якого потенційного нападу Росії на кількох напрямках.

У найближчі дні Київ потрапить в "червону" зону карантину, тому завтра комісія з надзвичайних ситуацій посилить обмеження у столиці — заявив мер Кличко.

Офіс президента просуває у судді Конституційного Суду недоброчесних кандидатів без досвіду і відповідного рівня знань, але із статками незрозумілого походження — про це заявив голова правління ЦПК Віталій Шабунін.

Уряд спрощує самоізоляцію: відтепер при перетині українського кордону невакцинованим людям потрібно буде встановити застосунок "Вдома" лише на 72 години, доки людина робить тест.

У Греції за запитом Литви під час перетину кордону затримали громадянина України, ветерана АТО Олександра Радкевича, заочно засудженого литовським судом у справі про події 1991 року.

В Україні за добу 20 жовтня було зафіксовано 22 415 нових випадків коронавірусу і 546 летальних випадків — це одразу два антирекорди. Одужали 8 036 осіб, вакцинували проти COVID-19 251 254 людини.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування