Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 10 листопада: Україна і мігранти, арешт очільника "Ізоляції"

Середа, 10 листопада 2021, 20:23
Новини 10 листопада: Україна і мігранти, арешт очільника Ізоляції
фото: поліція польщі

У Німеччині запропонували домовитися з Україною про тимчасове розміщення "нелегалів Лукашенка"; суд арештував очільника катівні бойовиків "Ізоляція" — актуальні новини 10 листопада.

Про міграційну кризу

Експерт із зовнішньополітичних питань фракції Соціал-демократичної партії у Бундестазі Нільc Шмід запропонував відкрити контрольований шлях для мігрантів до Польщі і залучити Україну до вирішення проблеми біженців на кордоні з Білоруссю.

"У нас на засіданні РНБО це питання ми розглядали - цю заяву пана Шміда. У нас є пропозиція соціал-демократам у Німеччині взяти їх (біженців у Білорусі - ред.) собі додому по 2, по 3, по 5", —  відповів на це секретар РНБО Олексій Данілов.

Також очільник МВС Денис Монастирський заявив, що Україна посилює охорону кордону з Білоруссю: задіють прикордонників, нацгвардійців, та залучать сили територіальної оборони.

Про арешт "Палича"

Суд арештував на 2 місяці без права застави затриманого напередодні ексочільника тюрми донецьких бойовиків "Ізоляція" Дениса "Палича" Куликівського.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Незабаром іноземці, які перебувають на території України, зможуть користуватися посвідкою на постійне/тимчасове проживання у "Дії". Також буде можливо здійснювати прописку в електронній формі за допомогою порталу "Дія".

У Кривому Розі у власному будинку знайшли повішеним Бориса Павлова, двоюрідного брата покійного мера Костянтина Павлова.

Мер Чернігова Владислав Атрошенко під час засідання міської ради назвав "фігнею" євроатлантичні прагнення України, закріплені в Конституції. 

Нідерланди з 11 листопада внесли Україну у перелік країн дуже високого ризику зараження коронавірусом, через це правила в’їзду для українців будуть посилені.

Київ переживає погіршення епідемічної ситуації попри посилення карантинних заходів, спостерігаються черги не лише на госпіталізацію хворих, а й на поховання померлих.

За добу 9 листопада в Україні зафіксували 23 283 нових випадки COVID-19 і 816 летальних випадків, госпіталізували 5 696 осіб, одужало 16 277 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 267 401 людину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування