Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 28 грудня: "слуга" купив телеканал, "Омікрон" у Києві

Вівторок, 28 грудня 2021, 20:06
Новини 28 грудня: слуга купив телеканал, Омікрон у Києві
КОВАЛЬОВ, ФОТО З FACEBOOK

Нардеп "Слуги народу" купив телевізійний канал; у Києві виявили перші випадки "Омікрону" — актуальні новини 28 грудня.

Про "слугу" та телеканал

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова "4 канал". Вартість угоди з купівлі телеканалу наразі невідома. Однак лише сума статутного капіталу купленої фірми, 4,4 млн гривень, становить майже 60% грошових накопичень Ковальова на кінець 2020 року.

Олексій Ковальов заявив, що його родина купила "4 канал", аби надати йому нові можливості та зробити одним з лідерів на ринку медіа. "4 телеканал", на мій погляд, єдиний серед приватних мовників в Україні, який рівновіддалений від усіх політичних та олігархічних груп", — написав нардеп у Facebook.

Згідно з відкритою інформацією – у нардепа немає житла. Він задекларував два будинки матері на Херсонщині, її ж земельну ділянку, а також зазначив, що орендує квартиру майже на 70 квадратів у Києві. Його єдиний постійний дохід – депутатська зарплата.

Про "Омікрон" у Києві

У столиці зафіксували перші випадки захворювання на новий штам коронавірусу "Омікрон". За словами медиків, вакциновані пацієнти хворіють "Омікроном" у легкій формі.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

У 2021 році винищувачі НАТО здійснили 370 вильотів на перехоплення різних повітряних суден, з них 290 вильотів — для ідентифікації російських літаків та спостереженням за ними.

Кабінет міністрів звільнив заступника глави Міністерства освіти й науки Ігоря Гарбарука за його бажанням. Це сталося на тлі оприлюднення в мережі скандального фото з зустрічі мера Львова, Гарбарука та його помічниці.

Майже 40% опитаних українців заявили, що задоволені своїм життям і лише 11% – зовсім не задоволені.

Якби українцям довелося обирати президента серед кандидатів, які не є політиками і не входять у нинішню владу, більшість з них проголосувала би за журналіста Дмитра Гордона.

Виконувач обов'язків генерального прокурора Олексій Симоненко надіслав голові Верховної Ради Руслану Стефанчуку офіційний лист із повідомленням щодо підозри, висунутого експрезиденту та нардепу Петру Порошенку.

За добу 27 грудня в Україні зафіксували 2 248 нових випадків COVID-19 і 134 летальних випадки, госпіталізували 944 людей, одужало 4 789 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 46 024 людей.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: