Головні новини середи і ночі: передноворічна РНБО, обшуки у членів "Євросолідарності"

Четвер, 30 грудня 2021, 07:00
Головні новини середи і ночі: передноворічна РНБО, обшуки у членів Євросолідарності
Турчинов, скриншот

Стало відомо, що планують розглянути на передноворічній РНБО; у членів "Євросолідарності" провели обшуки у справі проти Порошенка — актуальні новини 29 грудня і ночі.

Про передноворічну РНБО

Серед питань, запланованих до розгляду Радою національної безпеки та оборони на засіданні 30 грудня, - стан Збройних сил України, ситуація з коронавірусом, енергетика та реалізація президентської програми "Зелена країна".

Про "Євросолідарність" та обшуки

Керівник центрального штабу "Європейської солідарності" Олександр Турчинов заявляє, що у середу вранці правоохоронці провели низку обшуків у кількох членів партії в межах справи про закупівлю вугілля в ОРДЛО.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Українські прикордонники повідомили, що затримали на українсько-російському кордоні п’ятьох громадян Узбекистану.

Якби найближчим часом відбувалися президентські вибори, то у першому турі найбільше голосів отримав би нинішній президент України Володимир Зеленський.

Так званий лідер "антивакцинаторів" Остап Стахів залишив Львівську обласну психіатричну лікарню, де він проходив експертизу.

Причиною пожежі у Косівській центральній районній лікарні стало нехтування правилами пожежної безпеки.

У разі виходу у другий тур на виборах президента ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков отримав би 56% голосів, чинний президент Володимир Зеленський – лише 44%. Йдеться про голоси тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

Двосторонні переговори між Штатами і Росією, заплановані на 10 січня в Женеві, не передбачають особистої зустрічі президентів Джо Байдена і Владіміра Путіна.

Партнерка колишнього грузинського президента, нардепка Єлизавета Ясько і адвокат Ніка Гварамія заявили, що Міхеїла Саакашвілі вивезли з лікарні в Горі.

28 грудня у світі діагностували понад 1,6 млн нових випадків захворювання на коронавірус – найбільше з початку пандемії.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News