Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини вівторка і ночі: Зеленські на Сейшелах, приїзд Блінкена

Середа, 19 січня 2022, 07:00
Головні новини вівторка і ночі: Зеленські на Сейшелах, приїзд Блінкена

Родина Зеленського потайки відпочивала на Сейшелах, поки він був у Карпатах; після глави ЦРУ в Україну несподівано їде держсекретар США — актуальні новини 18 січня і ночі.

Про Зеленських

"Українська правда" з’ясувала, що в першій половині січня дружина президента Володимира Зеленського Олена разом із дітьми таємно відпочивала на Сейшельських островах.

Реклама:

Про візит держсекретаря США

Державний секретар США Ентоні Блінкен вирушить до Києва та Берліна з 18 по 20 січня 2022 року. Візит глави дипломатії США до Києва відбувається після тижня напружених дипломатичних зустрічей країн Заходу з Росією у Женеві, Брюсселі та Відні, на яких було відкинуто ультиматум РФ щодо неприєднання України до НАТО і військової присутності Альянсу на східному фланзі блоку.

Дмитро Кулеба та Ентоні Блінкен проведуть переговори щодо подальшого втілення комплексного пакету стримування Росії, практичної підтримки України з боку США,  активних дипломатичних зусиль з врегулювання російсько-українського збройного конфлікту

ВІДЕО ДНЯ

Також державний секретар США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров у телефонній розмові обговорили підсумки перемовин, що відбулись між Росією і Заходом минулого тижня у різних форматах.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Через негоду у Києві, львівський аеропорт став запасним для столичних "Жулян" — вже 5 літаків, які не змогли приземлитися, полетіли у Львів.

У ВООЗ заявили, що майже половину населення світу вакцинували проти коронавірусу. Проте відомство впевнене, що у 2022 році людство не зможе побороти коронавірус.

Філарет просить суд змусити Державну службу з етнополітики та свободи совісті зареєструвати постанову невизнаного Собору так званої УПЦ Київського патріархату про відновлення цієї релігійної організації.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що запросив  усіх учасників Ради Росія-НАТО минулого тижня до серії зустрічей для обговорення питань європейської безпеки.

Українська сторона не отримувала інформації від Росії про евакуацію співробітників дипломатичних установ РФ з України. У МЗС РФ стверджують, що їхнє посольство у Києві працює в штатному режимі.

Із Британії в Україну прибула чергова партія міжнародної технічної допомоги Збройним Силам.

Міністерство оборони Штатів готове надати більшу підтримку армії України.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування