Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини понеділка і ночі: експоліцейський і провокації, Порошенко в ДБР

Вівторок, 1 лютого 2022, 07:00
Головні новини понеділка і ночі: експоліцейський і провокації, Порошенко в ДБР
Скриншот виступу Голубана у ВР

Заворушення організовував експоліцейський, якого підозрювали у роботі з бойовиками; Порошенко прийшов на допит до ДБР: "Ніякої співпраці не буде" – актуальні новини понеділка і ночі.

Про організацію заворушень

Українські правоохоронці заявляють, що запобігли провокаціям, які включали масові заворушення та насилля до поліцейських під час акцій у низці міст України. Перша акція мала відбутися у Києві під Офісом президента вже 31 січня.  

Реклама:

Організатором провокацій, які планувалися в низці міст України та біля Офісу президента, виявився експолковник поліції Юрій Голубан, якого підозрювали у співпраці з російськими найманцями.

Про Порошенка в ДБР

П'ятий президент Петро Порошенко прийшов на допит до Держбюро розслідувань щодо вугільної справи і заявив, що ніякої співпраці не буде.

ВІДЕО ДНЯ

Порошенко також поскаржився, що через дати допитів він не зміг поїхати на Донбас, а через те, що віддав закордонний паспорт - не поїхав за кордон, де запланував зустрічі із іноземними дипломатами.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон та глава уряду Польщі Матеуш Моравецький планують оголосити про створення нового формату співпраці з Україною під час візиту в Київ.

Столичні прокурори повідомили про підозру у  невжитті заходів щодо ліквідації наслідків екологічного забруднення одному із заступників голови КМДА Петру Пантелеєву.

Наразі немає потреби в мобілізації українців, оскільки триває формування і підготовка Сил територіальної оборони.

З 1 лютого вартість пластикових пакетів для споживачів становитиме від 2 до 3 гривень за штуку — це дозволить обмежити їх обіг та покращити екологічну ситуацію в країні, повідомляють в Мінекономіки".

Програма єПідтримка про виплату 1000 гривень вакцинованим від коронавірусу громадянам буде тривати до 18 грудня 2022 року.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату від "Слуги народу" Сергію Кузьміних, якого викрили на отриманні хабара 28 січня.   

У Київ прибула чергова частина військової допомоги від Сполучених Штатів – понад 80 тонн патронів різного калібру.

Сполучені Штати отримали відповідь від Росії щодо "гарантій безпеки".

У Київ прибула чергова частина військової допомоги від Сполучених Штатів – понад 80 тонн патронів різного калібру.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що Україна має можливість мобілізувати до 2,5 мільйона осіб у разі вторгнення Росії.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...