Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський про керівника Ізраїлю: Не відчуваю, що він "загорнутий в український прапор"

Четвер, 3 березня 2022, 19:42
Зеленський про керівника Ізраїлю: Не відчуваю, що він загорнутий в український прапор
Володимир Зеленський. фото ОП

Президент Володимир Зеленський каже, що має гарні відносини з керівництвом Ізраїлю, але не відчуває, що воно "загорнуте в український прапор".

Джерело: глава держави в інтерв'ю іноземним ЗМІ 3 березня

Деталі: Питання від ізраїльського телебачення звучало, чи просив Зеленський допомоги від ізраїльського уряду і яку відповідь отримав і чи має певні очікуваня від єврейської держави.

Реклама:

Пряма мова Зеленського: "Я сьогодні побачив дуже цікаву фотографію: біля Стіни плачу стоять євреї-хасиди. Напевно, різні люди.. І вони всі загорнуті в жовто-блакитний прапор… Я був вражений. Просто велика шана тим людям, які це зробили.. Вони молилися… Я був такий вдячний, що вони молились.

 

Я розмовляв з керівництвом Ізраїлю. І скажу вам відверто, може, це буже звучатиме трішки образливо, але я вважаю, що я повинен це говорити.

У нас непогані відночини. Але все перевіряється ось такими моментами в житті, гострими.. коли потрібна сильна допомога. Я говорив з ним, і у нас дипломатичні відносини, гарні… але я не відчуваю, що він (керівник Ізраїлю –ред.) загорнутий у наш прапор".

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: