Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Польський міністр про масовану атаку РФ: політика Москви не міняється, потрібні висновки

Середа, 7 лютого 2024, 12:17
Польський міністр про масовану атаку РФ: політика Москви не міняється, потрібні висновки
Томаш Семоняк, фото: Getty Images

Міністр координатор спецслужб Польщі Томаш Семоняк після чергової масованої атаки Росії проти України заявив, що немає жодної тенденції зміни в політиці Москви і способі ведення війни.

Джерело: "Європейська правда" з посиланням на агентство PAP

Пряма мова: "Захід має зробити з цього висновки: підтримуємо Україну, голосуємо в США за пакети підтримки, бо не видно кінця цій війні, і Україна потребує цієї підтримки в інтересах вільного світу, а Росія про це жорстоко нагадує".

Реклама:

Деталі: Семоняк додав, що масована ракетна атака на Україну показує, що нема тенденції зміни в політиці Росії та в її способі ведення війни.

"Якщо хтось думав, що буде якесь пом’якшення курсу, то нічого з того не вийшло. Триває війна, і тут нічого не міняється", – додав він.

Також Семоняк звернув увагу, що оперативне командування Збройних сил Польщі вжило необхідних кроків під час ракетної атаки.

ВІДЕО ДНЯ

"Треба вживати слова "рутинно", бо це чергова така ситуація, коли польська протиповітряна оборона, польські чергові винищувачі, інші системи союзників активовані для того, щоб захищати повітряний простір Польщі", – сказав він.

Що було раніше:

  • Оперативне командування Збройних сил Польщі повідомило про активацію польської та союзницької авіації на тлі масованої ракетної атаки РФ на Україну.
  • Вранці середи 7 лютого Росія вдарила по Україні 64 ракетами різного типу та дронами-камікадзе, протиповітряна оборона знищила 44 ворожі цілі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: