2 березня 2006

Архів

Публікації

Тимошенко не думала, коли вибирала ідеологію

Доктрина ця відрізнялася від Гітлерового "націонал-соціалізму" лише незначними нюансами. У воєнні та повоєнні роки Штрассер по-новому охрестить своє вчення: відтоді воно називатиметься "солідаризмом" і пропонуватиме третій шлях між капіталізмом та комунізмом. "Третій шлях" шукали й італійські партнери французьких і німецьких "національних солідаристів". Сам Муссоліні мав, як відомо, ультраліві коріння

Маніпуляція свідомістю та політична телереклама 2006

Основою телевізійних рекламних роликів Партії регіонів є механізми соціально-психологічного впливу на свідомість виборців з метою формування у них поглядів про критичність ситуації, а не донесення до виборців ідеології партії та позитивних особистих характеристик лідера. Є велика ймовірність того, що, як наслідок, виборці голосуватимуть не за ПР, а проти віртуального ворога.

Підробити бюлетень буде неможливо?

Голова Центрвиборчкому Ярослав Давидович виключає можливість фальсифікації бюлетенів для голосування на виборах до Верховної Ради.

На схід!

Угоду про єдність заради України БЮТ і "Наша Україна" мали б підписати в Харкові й звідти розпочати широкомасштабну цілеспрямовану інформаційно-агітаційну кампанію на схід та південь. Увагою не повинне бути обділене жодне шахтарське містечко, жодне місто обласного підпорядкування. Людям просто треба пояснити, що вони важливі для України, що вони справді вирішать її долю.

Борис Тарасюк: У 2015 році Україна могла б стати членом Європейського Союзу

"Росія орендує в України, тому Росія повинна діяти згідно з двосторонніми угодами і законодавством України. Крапка. Це відбувається? Ні. Значить, це треба привести у відповідність. Не більше і не менше. Якщо говорити загально, то укладенням даної угоди "Нафтогаз України" не врахував позицію уряду".

Ющенко наказав підлеглим бути радісними, а людям - не відкривати вікна

Інший епіцентр гумору знаходився біля Луценка, який ганяв анекдоти: "Уявляєте, Янукович каже: Я зрозумів, Анна Ахматова – ніяка не Анна Ахметова! Я всі її картини бачив!" Литвин вирішив жартувати: "Недоторканність може бути тоді, коли жінка-депутат приходить додому, одягає на нічну сорочку значок – або чоловік на піжаму - і каже дружині, що "я – недоторканний..."
Новини
20:49
Тимошенко поскаржилася, що не може потрапити на концерт Шона Карра
Робочий день лідера БЮТ Юлії Тимошенко починається раніше восьмої ранку, а закінчується біля години ночі.
20:27
Єхануров вирішив піти у відпустку
Прем’єр, перший номер у списку Блоку "Наша Україна" Юрій Єхануров збирається найближчим часом піти у відпустку для підготовки до виборів.
19:52
Мороз готовий запропонувати свого прем’єра
Лідер Соцпартії Олександр Мороз заявляє, що політична сила, яку він очолює, може запропонувати кандидатуру на посаду прем’єра у майбутньому уряді.
19:35
Європа не протестуватиме проти розпуску Верховної Ради?
Делегація місії ПАРЄ задоволена ходом підготовки парламентських виборів в Україні.
18:53
Ющенко пообіцяв підтримати всіх. Морально
Президент Віктор Ющенко вважає, що вибори 26 березня стануть "великим іспитом для української нації".
18:52
Рибачук влаштувався зразу в два банки
Керівник секретаріату президента Олег Рибачук призначений членом наглядової ради державних "Ощадбанку" і "Укрексімбанку
18:28
Тимошенко заздалегідь попередила про нову бензинову кризу
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не виключає нової бензинової кризи навесні цього року
18:10
Єхануров привласнив успіх Тимошенко?
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пишається звітом нинішнього прем'єра Юрія Єханурова про роботу уряду за 2005 рік, оскільки "99% всіх успіхів, про які сьогодні говорять, були досягнуті, коли вона очолювала Кабмін".
17:50
ЦВК визнала Медведчука і К˚ клоунами?
Центральна виборча комісія відмовила в задоволенні скарги "Опозиційного блоку "Не ТАК" на дії кандидата в депутати Петра Порошенка.
17:41
Кінах попередив росіян перед виборами про подвійні стандарти
Секретар РНБО Анатолій Кінах вважає, що деякі політичні сили навмисно використовують мовне питання для загострення ситуації в суспільстві.
17:33
Льотчиків безповоротно визнали винними в Скнилівській трагедії
Військова судова колегія Верховного суду залишила без змін обвинувальний вирок засудженим у Скнилівській трагедії
17:33
Вибори змішали думки Тимошенко і призвели до трагедії?
Кабінет міністрів прийме рішення щодо місць будівництва сховищ відпрацьованого ядерного палива з українських АЕС, заявив прем'єр-міністр Юрій Єхануров.
16:54
Соціаліст наображав Литвина на 2 тисячі
Дніпровський районний суд Києва задовольнив позов голови Верховної Ради Володимира Литвина до депутата Миколи Рудьковського про захист честі, гідності та відшкодування моральної шкоди.
16:25
Соратник Кличка потрапив у пастку Лукашенка
Білоруські правоохоронці не пустили в країну голову політичної ради блоку "ПОРА-ПРП" Владислава Каськіва й 10 українських журналістів.
16:02
На виборах чекають сюрпризів від комуністів і соціалістів
Останнє опитування Інституту соціальної і політичної психології АПН України фіксує лідерство Партії регіонів у передвиборчому рейтингу та можливість проходження в парламент 7 політичних сил
15:55
Ющенко просить не політизувати відходи
Президент Віктор Ющенко вважає, що Україна як країна, що використовує ядерну енергетику, повинна також вирішувати проблеми відпрацьованого ядерного палива.
14:53
У Бакая сподіваються виявити розум
Губернатор Запорізької області Євген Червоненко сподівається, що Ігорю Бакаю вистачить розуму не коментувати ситуацію навколо "РосУкрЕнерго".
14:47
оновлено 16:15Литвин сам себе розхвалив і попередив про алергію
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин позитивно оцінює роботу Верховної Ради IV скликання.
14:09
Янукович не зможе поговорити з Соланою
Генеральний секретар Ради Європейського Союзу, верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Хав'єр Солана не приїде в Україну
13:01
Єхануров попросив європейських бізнесменів розповісти, чого їм не вистачає
Домовленість із США про підписання протоколу про взаємний доступ на ринки товарів і послуг дає підстави Україні розраховувати на вступ до Світової організації торгівлі у нинішньому році.
13:01
Омельченко не злякався ознак демократії
Київський міський голова Олександр Омельченко вважає, що 41 кандидат на посаду мера – не так вже й багато для столиці
12:46
Путін упав у рейтингу українських президентів
Соціологи відзначають зменшення в Україні числа громадян, які бажають бачити керівником держави такого президента, як глава Росії Володимир Путін
12:22
Литвин накопав купу бруду від "Нашої України" і Мороза
Представники Народного блоку Литвина звинувачують владу та політичних опонентів у застосуванні адмінресурсу.
12:11
Україні пообіцяли після виборів майже золоті гори
ЄС налаштований невідкладно розпочати консультації про розширену угоду між Україною та ЄС, як тільки будуть виконані політичні пріоритети Плану дій Україна-ЄС
11:59
доповнено 14:55Ющенко переконаний, що косметичне лікування нікому не допоможе
Якість комунальних послуг має зрости внаслідок переходу на ринкові принципи їх надання, вважає президент Віктор Ющенко.
11:47
Україні радять почекати, поки НАТО розвалиться
Український політолог, директор Європейського інституту інтеграції і розвитку Дмитро Видрін вважає, що в НАТО ми можемо вступити через три-п'ять років.
11:37
Увірватися в Європу українцям буде легше в курортний сезон?
Посол Австрії в Україні Міхаель Мііса прогнозує підписання договору про спрощення візового режиму і реадмісію між Україною та ЄС до 1 липня.
11:21
оновлено 12:58Луценка затягають по судах
Кандидат у депутати від Блоку Юлії Тимошенко Руслан Лук’янчук подав позов до суду на міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про захист честі та гідності.
10:50
Литвин змушує терпіти Ющенка і не нити
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин впевнений, що немає підстав для постановки питання про імпічмент президенту України Віктору Ющенку.
10:47
Януковичі почали писати листи "Нашій Україні"
Партія Регіонів звернулася до Блоку "Наша Україна" щодо проведення дебатів між Віктором Януковичем та Юрієм Єхануровим.
10:33
Лазаренко обурився, що його хотіли залишити у США на літо
Блок Лазаренка називає повідомлення про перенесення слухання в американському суді у справі лідера Блоку Павла Лазаренка на 9 червня 2006 року дезінформацією та PR-провокацією опонентів.
10:30
Омельченка масово атакували партії
Біля Київської міської державної адміністрації близько 8 тис. осіб зібралися на мітинг з вимогою чесного розслідування афери компанії "Еліта-Центр".
10:26
Янукович вивчив уроки і пізнав значення Ющенка?
Люди лідера "Партії регіонів" Віктора Януковича усвідомлюють, що без президента Віктора Ющенка не вдасться посилити міжнародних позицій України, вважає голова місії спостерігачів від Європейського парламенту на виборах-2006 Марек Сівєц.
10:07
Єхануров доручить вивчити компромат Бакая
Якщо екс-керівник Держуправління справами Ігор Бакай оприлюднить серйозну інформацію в ефірі каналу "Інтер", її перевіркою займуться відповідні органи, думає глава українського уряду Юрій Єхануров
09:57
Єхануров боїться, що не буде першим
Прем'єр Юрій Єхануров не згодний з тим, що партія-учасниця коаліції, яка набере найбільшу кількість голосів на виборах Верховної Ради, повинна мати пріоритетне право пропонувати кандидатуру прем'єр-міністра.
09:44
Гра Путіна не завадить Україні бути головною
Туреччина підтримує Україну на шляху до Євроатлантичної інтеграцвії та вступу до Світової організації торгівлі.
09:31
доповнено 14:23Єхануров не хоче піднімати рейтинг Тимошенко
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров згодний на дебати c лідером Партії Регіонів Віктором Януковичем і відмовляється від дебатів з лідером БЮТ Юлією Тимошенко.