Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 4 квітня: Дебати, стадіон, аналізи, "арбітр" Тимошенко

Четвер, 4 квітня 2019, 21:33

Зеленський запропонував екс-кандидату у президенти Юлії Тимошенко стати "гарантом чесних правил" на його дебатах із Порошенком, у Києві відбувся замах на терористичний акт відносно співробітника спецслужби, Гриценко більше не балотуватиметься у президенти України — новини, які були актуальні 4 квітня.

Зеленський vs Порошенко. День другий

Чинний глава держави та кандидат у президенти України Петро Порошенко заявив, що "дебати можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах", але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Пізніше, у штабі Порошенка заявили, що він буде чекати Зеленського зранку 5 квітня для здачі аналізів, у тому числі на вживання алкоголю і наркотиків.

Але Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону "Олімпійський".

Також Зеленський запропонував екс-кандидату у президенти Юлії Тимошенко стати "гарантом чесних правил" на його дебатах із Порошенком.

Тим часом, голова НСТУ Зураб Аласанія розповів, що журналісти Павло Казарін і Мирослава Барчук будуть модераторами дебатів кандидатів у президенти.

Про замах на теракт у Києві

У ніч на 4 квітня в Голосіївському районі Києва, на вулиці Вільямса, вибухнув автомобіль "Chevrolet Evanda".

У ГПУ кажуть, що це замах на терористичний акт відносно співробітника спецслужби шляхом спроби замінувати його автомобіль. Підірваний у Києві автомобіль належав співробітнику військової розвідки.

Запис з камери відеонагляду зафіксував, як чоловік у темному одязі йде через стоянку до автомобіля, присідає біля нього, і фактично за кілька секунд лунає вибух. Підривник помер у лікарні, не приходячи до тями.

Про Гриценка

Ми взяли інтерв’ю у лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка і ось що він нам розповів:

Гриценко більше не балотуватиметься у президенти України.

Команда Порошенка намагалась вмовити його підтримати чинного президента.

Він визначиться чи підтримувати Зеленського лише після зустрічі із шоуменом.

Питання про те, чи був Ігор Смешко технічним кандидатом не до нього, і він не говоритиме нічого поганого про нього.

Повну версію читайте за посиланням.

Про інші важливі новини

Центральна виборча комісія обробила 100% електронних протоколів, Зеленський перемагає в першому турі президентських виборів з результатом 30,24%

Севастопольський міський суд засудив двох жителів Севастополя Володимира Дудку та Олексія Бессарабова, яких ФСБ вважає агентами українських спецслужб, до 14 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

73,5% українців вважають, що кандидати в президенти, які увійдуть до другого туру, мають взяти участь у публічних дебатах між собою.

На військовому полігоні в Одеській області відбулися випробування модернізованого комплексу "Вільха-М", ракети якого здатні вражати ціль на майже вдвічі більшій відстані, ніж ті, що наразі перебувають на озброєнні Збройних сил України.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: