12 липня 2004

Архів

Новини
21:50
Ківалов не вірить, що ідея Литвина спрацює
Глава Центрвиборчкому Сергій Ківалов не вірить, що кандидати в президенти можуть домовитися між собою про чесні вибори, як це запропонував спікер Володимир Литвин.
20:59
Литвин знає, що його закопають на заступ глибше
Очевидно, що в країні, де володарюють одразу дві конкуруючі між собою партії – Регіони України і СДПУ(о) – спробу побудови третьої альтернативної правлячої сили не зустрінуть оваціями. Особливо, якщо її лідером є голова Верховної Ради, який уже за посадою може мати президентські амбіції. Вже у неділю спікер отримав публічного ляпаса від президента
20:25
МОРОЗ ПРОПОНУЄ ЮЩЕНКУ Й СИМОНЕНКУ ОБ'ЄДНАТИСЯ
Кандидат на посаду президента Олександр Мороз закликає своїх суперників - Віктора Ющенка і Петра Симоненка
20:05
Кірпа формує партію силовими методами?
Керівництво "Укрзалізниці" примушує працівників галузі вступати у партію "Відродження", яку очолює міністр транспорту Георгій Кірпа.
19:56
Студенти ідуть до Медведчука вимагати зняти його підлеглого
Учасники студенського протесту в Сумах вирішили організувати ходу на Київ,
18:56
Передвиборча програма Януковича. Повний текст
Я син України i прагну, щоб члени нашої великої родини жили i творили у гуманному Cycпiльстві рівних можливостей, захищених законом! I ми таке суспільство побудуємо! Відкриємо нові джерела народної енергії. Відродимо високу мораль i патріотизм. На державній службі будуть працювати чесні професіонали.
18:39
Симоненко, Вітренко, Базилюк – бідність не гріх
Тепер електорат може відчувати себе не таким обділеним. Бо деякі кандидати в президенти, як виявилось, живуть не краще за них, а деякі взагалі знаходяться за межею бідності. Симоненко заробляє 31 355,03. У нього є УАЗ-469, такий собі радянський "аналог" джипа, який поступається заморським моделям хіба що своїм спартанським виглядом і начинням
18:33
Пустовойтенко вірить, що тепер на нього не будуть тиснути. Хіба що вдома
Лідер НДП Валерій Пустовойтенко сподівається, що після проведення з'їзду партії, де було висунуто в президенти Віктора Януковича, тиск на НДП припиниться.
18:01
Владика Митрофан: Янукович допомагав нашим парафіям. Але агітувати за нього ми не можемо
"Я можу сказати, що це плітки, я не знаю, які дачі будуються зараз в цій місцевості для Віктора Федоровича Януковича, але що стосується Феофанії, то зараз там існує жіночий монастир. Навіть якби і буде відділяти якась огорожа дачу Януковича від монастиря, то це ще не значить, що тут є щось спільне".
17:21
Тігіпко хоче показати людське обличчя Януковича. А Медведчук присвятив йому свій обід
До блоку "Разом заради майбутнього" на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича можуть увійти 23 партії та 63 громадські організації.
16:26
Посол США попереджає, чим може завершитися реверс "Одеса-Броди"
Посол США Джон Гербст заявляє, що запуск "Одеса-Броди" у реверс для транспортування російської нафти негативно позначиться на відносинах України із Заходом.
15:27
Посол США думає, що у Кучми стався рецидив радянського мислення
Посол США Джон Гербст вважає критику президентами країн СНД діяльності ОБСЄ проявом радянського мислення.
14:55
"Масони" вирішили підтримати Кінаха
Ліберальна партія України (оновлена) збирається підтримати на президентських виборах президента кандидатуру
14:39
Ющенко завоював ветеранів Януковича, а Янукович – виробників костюмів для Ющенка
Донецька облорганізація Всеукраїнського об’єднання ветеранів на позачерговій конференції одноголосно підтримала кандидата в президенти України Віктора Ющенка.
14:30
Правоохоронці не причетні до смерті Александрова?
Генпрокуратура не встановила фактів безпосередньої причетності працівників органів внутрішніх справ до убивства Ігоря Александрова
14:12
Бродський іде в президенти, щоб розказати правду про братву Януковича
"Народ має знати правду про Януковича, і головне в цій правді не те, коли й за що він сидів в молоді літа, а те, хто і як сьогодні керує областю та що "донецький клан" несе Україні",
14:04
В президенти іде слюсар, у якого знайшлося 500 000 гривень
Центральна виборча комісія прийняла документи у самовисуванця Анатолія Суботіна на реєстрацію кандидатом у президенти України.
13:54
Генпрокуратура розглядала версію, що Гонгадзе вбили перевертні не з банди Гончарова
Генпрокуратура обіцяє довести справу Гонгадзе до логічного завершення, незважаючи на шкоду
13:43
Передвиборча програма Симоненка. Повний текст
Курс "реформ", здійснюваний правлячим режимом, довів Україну до національної катастрофи, яка не має аналогів у світі. Моя програма спрямована на досягнення головної мети: створення для народу України гідного рівня життя, широкий доступ до вершин науки, культури, мистецтва, літератури занять фізкультурою й спортом.
12:41
Кучма: Янукович усе правильно сказав, сталі у голосі треба більше. А Ющенко перестав бути "паном", а став "товаріщем"
Піховшек: Зауваживши президенту, що наступний рік називають роком Ющенка... Реакція президента на це була така: Кучма: А чому тільки наступний? Чому одразу не 2010 рік? 2000-й - це рік Ющенка. 2003-й і цей час - рік Януковича.
11:48
США пропонують як зменшити фальсифікацію виборів в Україні
США наголошують на необхідності підготовки окрім міжнародних також вітчизняних спостерігачів за виборами президента України в жовтні 2004 року.
11:43
ГОНГАДЗЕ УБИЛИ ПЕРЕВЕРТНІ, ЯКІ ПРОСЛУХОВУВАЛИ КУЧМУ І МАЮТЬ ЛОБІ В США
Георгія Гонгадзе могло убити кримінальне угруповання, що складається з колишніх співробітників правоохоронних органів, однак не банда Ігоря Гончарова
10:52
Спроба Кучми посваритися з ОБСЄ викликала відсіч у Единбурзі
Забезпечити свободу преси та волевиявлення всіх сил під час передвиборної кампанії закликала Україну Парламентська асамблея Організації з безпеки та співробітництва в Європі.