Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТВі: Хорошковський хоче зіпсувати життя каналам Пінчука і 1+1

Вівторок, 8 червня 2010, 22:07
Глава СБУ Валерій Хорошковський намагається взяти під контроль медіа-простір в Україні.

Про це заявив гендиректор каналу TBi Микола Княжицький в ефірі 5 каналу.

"Ми забуваємо про ще один суд, який ведуть телеканали групи Хорошковського проти колишніх членів Нацради Лебедєвої і Понеділка, намагаючись визнати не чинними їхні повноваження ще з 2007 року", - сказав він.

За словами гендиректора каналу, таким чином намагаються "скасувати всі ліцензії, які були видані в Україні з 2007 року, в тому числі ліцензії каналів, які називають групою Пінчука, змін до ліцензій групи 1+1".

"Це реальна спроба почати з нас і продовжити, взяти під контроль всіх одній медіа-групі, одній людині, яка використовує посаду глави СБУ для цього", - зазначив Княжицький.

Як відомо, у вівторок Окружний адмінсуд Києва цілком задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", що заперечував законність проведення Нацрадою конкурсу на виділення додаткових частот, за результатами якого TBi одержав 33 частоти і "5 канал" - 26 частот.

Коментуючи це рішення Княжицький заявив: "Якщо в нас заберуть частоти, так як цього хочуть компанії пана Хорошковського, то ми не зможемо розвивати програми і відомі журналісти...не зможуть працювати".

За його словами, у цьому випадку телеканал не зможе заробляти на рекламі, тому що не матиме покриття.

"Нам тоді доведеться перетворюватися у маленький кабельний канал без українських програм", - сказав гендиректор ТВі.

Крім того, Княжицький заявив: "Ми будемо звертатися до посольств інших країн, щоб скласти список людей, які не дозволяють розвиватися свободі слова, щоб заборонити їм в'їзд в ці країни".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування