Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль пропонує міліції свою допомогу у пошуку вбивць судді

Вівторок, 8 січня 2013, 18:01

Депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль пропонує очолити слідчу групу щодо розслідування резонансного вбивства харківського судді і його родини.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook, звертаючись до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Як повідомлялося, 15 грудня в Харкові була вбита родина судді Володимира Трофімова. У квартирі в будинку на Московському проспекті виявили тіла самого судді, його дружини, їхнього сина та подруги сина. Усі тіла були обезголовлені.

"Я, генерал-лейтенант міліції, в минулому чотири рази заступник міністра внутрішніх справ, що пропрацював в органах внутрішніх справ більше 36 років, готовий вам допомогти та зібрати й очолити групу з колишніх та деяких чинних оперативних працівників, яка розкриє цей зухвалий злочин, та, можливо, й інші", - зазначає депутат.

"Мені здається, що тут не має бути ніяких політичних амбіцій - якщо нинішня міліція зайшла в тупик, то треба це спокійно визнати і визнати також і те, що перед злочинністю однакові представники всіх партій - як провладних, так і опозиційних", - уточнив Москаль.

"Я гарантую, що зберу фахівців, які мають достойний рівень професійної підготовки і свого часу прийшли в органи за покликанням, і разом ми зробимо все можливе. Сподіваюся, що не буде тупих відмазок типу "він не має допуску до таємниці" - ви прекрасно знаєте, що я маю всі можливі в цій країні допуски до всіх можливих таємниць", - додав екс-міліціонер.

"Винагороди не треба - ордени і медалі МВС може залишити собі", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: