Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов про опонентів: При такому інтелекті конструктив неможливий

П'ятниця, 5 квітня 2013, 13:22

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов звинувачує опозицію у браку інтелекту й такту та спростовує причетність влади до проблем у "Батьківщині".

"У нас, напевно, не політична криза, у нас, взагалі-то хронічна хвороба… Коли дзвонять виборці з Луганської області, де я народився, я їм відповідаю останнім часом: "Патологія в нормі", - сказав Єфремов на брифінгу в парламенті.

"Замість того, щоб займатися конкретними справами, лідер партії УДАР перебуває в Сполучених Штатах Америки. Не знаю, з яких причин, але в залі його немає цілий тиждень. Напевно, не цікавлять проблеми, які є", - зазначив він.

"Що стосується Яценюка, із фракції починають тікати люди – напевно, не зовсім задоволені тими питаннями, які є. У "Свободі" вічні взаємини, бійки то на вулиці – розборки йдуть, то в залі – їм щось не подобається й починаються кулачні бої", - додав Єфремов.

За його словами, "при такому підході, при такому інтелекті працювати конструктивно стає неможливо".

"Тому або люди зрозуміють, що потрібно мати більше освіченості, більше такту, більше культури у взаєминах, або ми будемо смішити світ і далі", - заявив лідер фракції "регіоналів".

"Я не хочу смішити світ. Чому ми й ухвалили принципове рішення, що ми не будемо принижувати свою державу, влаштовуючи циркові вистави тут у залі (ВР). Якщо хтось із наших колег це ще не пройшов і бажає далі це робити – на здоров'я, будь ласка, і далі цим займайтеся", - сказав Єфремов.

Коментуючи зустрічі опозиції з послами, він зазначив, що його "насамперед, цікавить точка зору людей у нашій державі, а потім уже точка зору представників іноземних держав".

Єфремов також спростував твердження лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка про те, що влада веде цілеспрямовану підривну роботу проти його політичної сили.

"Як ви вважаєте, Гриценко – він представник Партії регіонів у депутатському корпусі?.. Напевно, ні. Якщо вчора Гриценко виступає з заявою про те, що Яценюк особисто винен із приводу тих людей, які вийшли з фракції, й що якщо Яценюк не складе з себе повноваження, він подумає, можливо, він (Гриценко) вийде з фракції – до чого тут президент або Партія регіонів?", - зазначив він.

"Як може президент змусити Гриценка зробити таку заяву? Як може президент чи я змусити когось із депутатів зробити те, що вони робити не хочуть?", - наголосив Єфремов.

"Яценюку потрібні виправдання – нічого краще знайти неможливо, як хтось зовні розвалює його фракцію", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
22:35
Tesla витратить 500 мільйонів доларів на розширення мережі зарядних станцій
Усі новини...
Реклама: