Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Майдані співали "Батяня-комбат" та затримували за прапори "Вместе мы святая Русь"

Субота, 9 листопада 2013, 21:29

У центрі Києві проходить фінальний концерт всеукраїнського туру "Ми єдині" на честь 70-річчя з початку визволення України від нацистських загарбників, що проводиться за підтримки громадського руху Віктора Медведчука "Український вибір"

В ході заходу зі сцени виступили ветерани - "нащадки переможців".

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook нардеп-"регіонал" Олег Царьов,  "втерани молодці".

Фото - Facebook О.Царьова
Фото - Facebook О.Царьова

"Привітали зі сцени під час концерту киян зі святом визволення Києва. Згадали все - і бої за Київ, і марш "Свободи" Хрещатиком і поскаржилися про розвал СРСР. Виступали зворушливо. Молодь зустрічала їх дуже тепло", - зазначив Царьов .

За його словами, на Майдані "дуже багато прапорів Білорусії, України, Росії".

"Незрозуміло керуючись якими міркуваннями міліція затримала хлопців з розтяжками "Україна Росія Білорусь разом ми святая Русь" та "Україна, Росія, Білорусія разом", - додав нардеп.

Пізніше він додав: "Расторгуєв виконує Батяня "Комбат". Чимось чіпає ця пісня пацанів ... Напевно війна незалежно від віку в крові у мужиків".

 
 

Разом  з тим користувачі Facebook пишуть про те, що біля Адміністрації Президента "недалеко від Будинку з химерами" проплачена масовка з молодняка вишикувалась у шеренги та розбирала у "сотників" реквізит – російські та українські прапори. Було якось ніяково за те, що відбувається". 

Як відомо, тур "Ми єдіни" ініціювали РПЦ Московського патріархату, проросійська організація "День Крещения Руси" та підтримав рух "Український вибір" Віктора Медведчука.  Основним гаслом туру є ідея "триединого русского народа".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування