Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава російського банку ВТБ обмовився, що Тихонова - донька Путіна

Понеділок, 4 квітня 2016, 22:35

Глава російського банку ВТБ Андрій Костін випадково підтвердив, що Катерина Тихонова є донькою президента Росії Володимира Путіна.

Костін обмовився в інтерв'ю Bloomberg TV, коментуючи повідомлення про те, що президент Росії Володимир Путін нібито пов'язаний з мережею офшорів на $2 млрд.

Він зазначив, що в оприлюднених журналістами документах немає інформації про те, що ім'я президента Росії є в реєстраційних документах офшорних компаній.

"Я не читав нічого, що було б пов'язано безпосередньо з Путіним", - сказав держбанкір.

"А той факт, що його донька святкувала весілля на гірськолижному курорті "Ігора", який насправді недорогий і який використовується для весіль десятками людей в Петербурзі щотижня, я не знаю, як це може зв'язати Путіна з будь-яким офшорним бізнесом", - сказав Костін.

Як відомо, у неділю десятки світових ЗМІ одночасно опублікували величезне розслідування, в якому розкривається причетність багатьох світових лідерів і відомих людей різних професій до приховування величезних сум грошей в офшорних компаніях. Серед них, крім інших, виявилися президент України Петро Порошенко і Росії – Володимир Путін.

Окрема увага приділяється російському віолончелісту і близькому другові Путіна Сергію Ролдугіну. Згідно з розслідуванням, він є номінальним власником багатомільярдної бізнес-імперії Путіна та його оточення.

Особисте життя Володимира Путіна ретельно приховується. Відомо лише, що у нього є дві дочки. В ЗМІ і політичних колах говорять, що Катерина Тихонова – дочка Путіна.

Як писав заснований Олексієм Навальним "Фонд боротьби з корупцією", Катерина Тихонова очолює фонд при МГУ з річним бюджетом до 281 млн рублів.

17 грудня 2015 року президент РФ Володимир Путін не став заперечувати, що куратор багатомільйонного проекту МГУ Катерина Тихонова - його донька.

РБК, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування