Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мін’юст відхрещується від звинувачень ГПУ щодо корупціонерів

П'ятниця, 8 квітня 2016, 16:21

Міністерство юстиції заявляє, що вносить відомості в реєстр корупціонерів у повному обсязі, а щодо рішень за 2011-2014 роки, то їх, як кажуть у Мін’юсті, із запізненням передає Державна судова адміністрація.

Про це сказано у заяві Мін’юсту на його сайті.

Там зазначають, що з початку ведення реєстру Міністерством юстиції щороку таких рішень надходило та вносилось до реєстру близько 2 тисяч. Загальна ж кількість внесених рішень складає майже 10 тисяч.

Однак це не стосується копій рішень за 2011-2014 роки. Вони надійшли і досі продовжують надходити до Мін’юсту від Державної судової адміністрації України, що є держателем єдиного державного реєстру судових рішень, з великим запізненням.

"До того ж варто зазначити, що ці копії рішень почали надходити до Мінюсту лише після спільного звернення Міністерства юстиції та Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції у зв’язку з виявленням неналежного виконання порядку надсилання електронних копій судових рішень Державною судовою адміністрацією України", - сказано у заяві.

У п'ятницю ГПУ заявила, що Мін’юст вносить до реєстру не всіх корупціонерів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: